Arama sonuçlarınız

1. ExTReMa

Bazı ülkelerdeki evlilik gelenekleri

ARAPLAR Kızın karakter ve hüneri araştırılır Araplardaki evlilik sürecinin Anadolunun birçok yöresindeki evliliklerle ortak noktaları çoktur. Önce erkeğin annesi veya teyzesi, gidip kızı görürler. Sonra kızın karakteri ve hünerleri çevresinden araştırılır. Kızı istemek konusunda ailenin en...
  2. ExTReMa

Dünya Salaklık Tarihine Geçenler

3. ExTReMa

Türkiyedeki Batıl inançLar

Türkiyedeki Batıl inançLar Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güler, birlikte yaşayan insanlar arasında kimizaman korkudan, kimi zaman çaresizlikten, kimi zaman da rastlantılardan doğan bir takım inanışlar...
  4. ExTReMa

Manzaralı tuvaletler...

Dünya Tuvalet Organizasyonu'nun araştırmasına göre insanoğlu, ömrünün ortalama 3 yılını tuvalette geçiriyor. Bu üç yılda şöyle güzel bir manzaraya dönerek sifon çekme keyfini yaşamak bir başka olsa gerek! Yazar Luce Barclay, 3 yılın oldukça fazla olduğunu düşünerek en iyi manzaraya sahip...
  5. ExTReMa

Honda CB750

Satılık honda cb750 parçaları.. Tüm parçaları mevcuttur ilgilenenler özel mesaj atarak ulaşabilirler..
  6. ExTReMa

İtiraf edin . . .

Evet arkadaşlar konuyu başlatıyorum :P Hiç kimseye anlatamadığınız bir itirafınızı yazın :cherry:
  7. ExTReMa

Masallardan alınacak dersler

Sinderella: Hatun kısmının gece 12.00'den sonra sokakta işi yoktur . Uyuyan güzel: Bir kız kendisini öpen ilk erkekle evlenir ve onunla sonsuza kadar mutlu yaşar. Hansel ile gretel: Masal kahramanlarının sayısı arttıkça IQ'ları düşer... Çikolatadan evler yenmemelidir. Kırmızı başlıklı hanım...
  8. ExTReMa

Hangi bayan daha güzel sizce?

Arkadaşlar tam bir gıcıklık diyebilirim iki güzel hatun var hangisini seçeceğime kararda veremedim gıcık oldum yani Buyrun sizde bakın Tıkla Bu arada sizde gıcık olursanız başkalarına sorabilirsiniz :P
  9. ExTReMa

Doğacak bebeğinizi görmek istermisiniz...

İşte buraya tıkla
  10. ExTReMa

Bir kadın nasıl mutlu edilir

Çok zor degil. 01. bir dost 02. bir yoldas 03. bir asik 04. bir agabey 05. bir baba 06. bir usta 07. bir asci 08. bir elektrikci 09. bir marangoz 10. bir muslukcu 11. bir tamirci 12. bir dekorator 13. bir stilist 16. bir psikolog 17. bir hasere yok edici 18. bir psikiyatrist 19...
  11. ExTReMa

İşte yılın hıyarı...

Yılın hıyarını görmek için tıkla
  12. ExTReMa

Yurdumdan plaj manzaraları :)

13. ExTReMa

Yeter artık yaa diye gelen mail :)

Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim kolayı içemez oldum. Aids virüsü taşıyan iğneler kıçıma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum. Deodorantlar kanser yapıyor diye...
  14. ExTReMa

Dünyanın ilk aşk mektubu

Philadelphia Üniversitesi profesörlerinden Hilprecht, 1889 1900 yılları arasında Mezopotamya'nın Niffer Vadisi'nde bir kazı yaptı. Bu arada topraktan çıkarılan önemli bir vesika, içeriğinin ne olduğu bilinmeyen çivi yazısı ile yazılmış diğer binlerce levha ile birlikte, kazı yapılan yerin sahibi...
  15. ExTReMa

FORMULA1 Türkiye kuralları

- Türk pilotlar araçlarının bagajlarında mangal bulunduramayacak. - Otomobilde teyp ve anfi teşkilatı varsa söktürülecek, mini vantilatör, kafasını sallayan köpek ve dikiz aynalarında boş CD bulunduran pilotlar yarışa alınmayacak. - Araçların arkasında yazılı bulunan "Canısı, Var Ya, Deli...
  16. ExTReMa

Günlük... :P

Sevgili günlük, Bu sabah Hürriyet'in Kelebek ekinde sigarayı bırakmanın vücuda yaptığı olumlu etkileri anlatan bir haber okudum. Bu tarz haberlerden oldum olası tiksinmeme rağmen nedense coşup sigarayı bırakmaya karar verdim. Kararım kesin, sigarayı bırakıyorum. Bu kararımın vücuduma etkilerini...
  17. ExTReMa

Nasa'nın Uydusu İzafiyet Teorisini Doğruladı

NASA'nın yer çekimi uydusunun gönderdiği veriler, ünlü fizikçinin izafiyet (görelilik) kuramını doğruladı. Bilim adamları, Einstein'ın görelilik kuramının iki etkisini ölçmek üzere aşırı hassas dört jiroskop kullanan Gravity Probe B'nin gönderdiği verilerin Einstein'ın iki kilit kuramından...
  18. ExTReMa

Pandaların Nesli Artıyor

İngiliz ve Çin bilim adamlarının dev pandayı tükenmekten kurtarma çabaları olumlu sonuçlandı Çin resmi kaynaklarına göre soyu tükenmekte olduğu için koruma altına alınan dev pandaların yaşadığı alanda artış gerçekleşti. Dev pandalar artık 220 bin dönüm arazi üzerinde yaşamaya başladılar.2002...
  19. ExTReMa

Türkçe'nin Rekorları

En uzun kelime: muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebilecekleri mizdenmişsinizcesine (70) TDK'daki en uzun kelime: kuyruksallayangiller (20) En uzun palindromik kelime: esneyemeyense (13) Tersten okunduğunda da anlamlı olan en uzun kelime: ıralamamalara, aralamamaları (13) Art arda çifter...
  20. ExTReMa

Örümcek İpliğinin Şaşırtıcı Sırrı

Örümcek ipliğinin moleküler yapısını inceleyen Fransız araştırmacılar, büyük bir sürprizle karşılaştı. Bu ipliğin diğer tüm ipliklerden çok daha sağlam ve esnek olduğunu zaten bilen araştırmacılar, ipliğin, bir de şekil hafızası bulunduğunu belirledi. Fır döndü yok Buna göre iplik burulma...