Arama sonuçlarınız

1. stubborn

Kan lazım B RH ( - )

hasekide yatmakta olan bir yakınımız için b grubu rh negatif kana ihtiyaç vardır hayır duası almak ve duyarlılığını göstermek isteyen arkadaşlarımızdan ricam... İrtibat tel : Adem 0535 974 88 65.
  2. stubborn

marş dinamosu sorunu.

arkadaşlar 250 cc lik bir çinliye binmekteyim.sabahları vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum . marş basınca tık şeklinde değilde uzun bir vııınnn yapıyor , yani kaçırıyor . bu sorunu kömürleri değiştirmek suretiyle çözebilirmiyiz ve tahminen kaça mal olur ?:wiinkk:
  3. stubborn

scooter arıyorum 125 / 150 cc..

elimde kullanmakta olduğum Sony VAIO PCG-20 marka 2002model laptop ve ayrıca hp marka renkli printer (yeni) ve hp marka 1200 dplik scanner birde Karel marka ms 48 model telefon santrali mevcut(konsül dahil) tüm bunların karşılığında takas edebileceğim bir motor aramaktayım..PM den mesajlarınız...
  4. stubborn

Takas.

arkadaşlar elimde 2006 model bakımlı ve aksesuarlı yukı marka bir cruıser var ve sıvı soğutmalı veya yüksek cc li bir cruıserle takas etmek istiyorum model önemli değil yeterki değsin.:) farkı için yazşalım lütfen..fazlada fark olmasın .:)
  5. stubborn

suzukı maurader " i nasıl bilirsiniz?

elimde 2006 model yukı 250 cc var , yerine 1998 ile 2002 arası bir cruıser düşünüyorum. gözüme suzukının maurader modeli çarptı. ama hakkında teknik olarak hiç bir şey bilmiyorum. sizce nasıl ? önümüzdeki sezon bana baş ağrıtmadan yol yaptırırmı nedersiniz.:silent:
  6. stubborn

zincir fiyatları.

arkadaşlar birazdan eminönüne gideceğim bana 250 cc lik çine uygun olan oringsiz zincir fiyatları konusunda yardımcı olabilecek biri varmı ?
  7. stubborn

sabah gazetesi haberi..

6.sayfa İşte Sabah Gazetesi'nin ilk sayfadaki haberi..... Motosikletliler trafikte neler çekiyor diye soranı varmı bilmiyorum. Basında yanımızda olduğunu söyleyenler var kimileri yanımızda olmuştur belki... Ama bu başlık halka motosikleti basının ne şekilde tanıtmaya çalıştığını açıklayamaz...
  8. stubborn

yağ konusunda yardım!

arkadaşlar 250 cclik 2 silindirli motor sahibiyim bıgün servise uğrayacam ve bu kez kaliteli yağlardan almak istiyorum ama nekadar almam gerek 1 litre yetermi bir yardımcı olsanız ?
  9. stubborn

Lastik konusunda yardım!!

arkadaşlar motorumun lastik dişleri fazlasıyla iyi olmasına rağmen malesef yolda çok kayıyyor (nede olsa çinli) duro diye bir marka var oda taıwan ama nedersiniz değişen bişrşey olmazmı acaba boşa masrafmı olur?:silent: işin kötüsü iyisindende bu ara uzağım
  10. stubborn

CBR 125 yardım !

CBR125r Sevgili dostlar size bireşy sormak istiyorum. CBR125r grenajları hakkında fiyat öğrenmem lazım.. bir çok firmaya fax çektiysemde bir cevap vermediler internette de çok dolandım ama aradığımı bulamadım. fiyat öğrenebilceğim bi site falan bilen varsa yada grenajların fiyatlarını bilen...