Arama sonuçlarınız

1. stubborn

Alüminyum arka çanta sorunu

Alüminyum arka çanta sorunu yaşıyorum en uygun GP kompozitte buldum :pale: acaba sağlam başka bir alternatif varmıdır ?
  2. stubborn

Dominar d250 için

Dominar d250 için avrupa yakasında önerebileceğiniz yer varmı ?
  3. stubborn

KYMCO Downtovn mı yoksa SYM joymax mi derken

KYMCO Downtovn mı yoksa SYM joymax mi derken , bir baktım Kymco 10.000 tl fark attı :mrgreen: Şubat sonu derken :sunny:
  4. stubborn

Birikimi borsada değerlendirdim :)

Mevcut motorumu değiştirmek için Birikimimi borsada değerlendirdim 3 hafta öncesine kadar yeni motor hayali kurarkaen :) bugünse :(:silent:
  5. stubborn

Ötv düzenlemesi

Ötv düzenlemesi motosiklete etki edermi ?
  6. stubborn

SYM mi yoksa KYMCO mu ?

Arkadaşlar scooter alma arifesindeyim sizce hangisini ttercih etmeliyim ( 250 cc) Birde önceden SYM de takas olayı vardı acaba halen devam ediyormu ?:sunny:
  7. stubborn

KASK KAMERASI ALDIM AMA...

Arkadaşlar kask kamerası olarak AEE S 91 aldım , kameranın performansından memnunum lakin yedek batarya bulamıyorum :(
  8. stubborn

Kamera montajı için 3m yeterlimi *

Kaskıma kamera için yanında verilen 3 M bant sizce yeterlimi ?
  9. stubborn

Kontak sorunu yardım ,daelim s3 ..

arkadaşlar merhaba ben kontak sorunu yüzünden direksiyonum kilitli vaziyette evin önünde kaldım.belki pilli bitmiştir diye ana ve yedek anahtarın pilini değiştirdim ama nafile bulunduğum konum itibariyle servisede uzağım motorun ön göğüsünü açtım ama ulaşmak ne mümkün,çözüme ulaşmak adına aküyü...
  10. stubborn

İvmelenmede sorun bi el atın.

Arkadaşlar merhaba motorum 52.000 km de olsada kompresörü iyi durumda olan bir motor:) Fakat bir süredir çekişte sorun yaşamaktayım,kayış 7000 km de bagalar 10000 civarı sizce neden olabilir?
  11. stubborn

Krank lazım f650/pegaso(2000model)

Dediğim gibi sağda solda bildiğiniz krank varmı ?
  12. stubborn

sente kaçık motorda marşa basarsak ne olur ?

Motorurun üst kapağı kaçık senteyle toplanmış :( ve o şekilde marşa basılmış , nelere zarar verdi acaba ?
  13. stubborn

Acaba subap ayarındanmı?

Sabah zor çalışmasını subap ayarına bağladığım fakat şimli olması ve bulunduğum bölgede iyi usta bulamamdan ötürüyaptıramıyorum fakat farketmki motor rolantide dalgalanma yapıyor acaba bir ilgisi varmıdır ?
  14. stubborn

Bıktım bu motordan ,yeter artık :(

Hava biraz soğudumu çalışmıyor :( Buji değişti. Pipo değişti. Kablo değisti. Hava filteli ve filtresiz denedim. Karbüratör temizlendi. 2 ustanın elinden ayar için öptü. Akü değişti ( 12v/12amp ) Buyüzden bir kere ruble gitti ama halen sonuç aynı :( 2gün önce tekmarş alan motor bugün yine...
  15. stubborn

Devirde dengesizlik.:(

Arkadaşlar motorum 2000 model pegaso aracımın karbürtatörü temizlesemde ayarını ustalara yaptırsamda motorum birtürlü devirini sabitleyemiyor:( Örneğin ; motorum 1500 devirde çalışıp bir 5 dk.sonra jikleyi kapasam dahi 2000 çıkıyor. Ayrıca karbüratör hava filtersine doğru öksürüyor. Birde...
  16. stubborn

RK mı YBN mi sizce ?

Arkadaşlar acilen zincire ihtiyacım var ? Motorum Pegaso 650. Did pahalı :(
  17. stubborn

Karbüratör tıkalı:(

Arkadaşlar motorum en son kullandığımda motorda pislik varmışgibi tekleyerek birkaç kez stop etti. Sabah benzin hortumunu karbüratör yònünde hiç üflediğimde hiç hava akışı olmadığìnı farkettim ,acaba lastik pompasıyla hava tutsam herhangi bir sorun olurmu?
  18. stubborn

Ustalara bir sorum olacak...

Merhabalar,motorum 2 gündür çalışmıyor:( vurdurdum,takviye yaptım gene yok aklıma subap kesmesi geldi üst kapağı açmadan anlamanın bir yolu varmı? Karburatörün altındaki vidaları açtım ve boşaltıp,marş bir süre bastıktan sonra karbüratörün altındaki haznelerin yine benzinle dolduğunu gördüm...
  19. stubborn

ruble ile ilgili bir soru?

motorum aprilia pegaso marş rublemin değişmesi gerekiyor:( mera ettiğim acaba f 650 ile ruble aynımıdır ? yada başka bir öneride bulunacak birileri varmı acaba?YARDIMMM......:pale:
  20. stubborn

marş rublesi lazım.

Motorum 2000model pegaso F650 veya pegaso rublesine ihtiyacım var. Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..

Yeni mesajlar