Arama sonuçlarınız

1. B

Beyler acil taktik 🚨

Arkadaşlar bugün trafik şubeye gideceğim ehliyetimi çıkartmak için, yalnız şöyle bir sorun var, raporu aldığım doktor yazıları okuturken ufak yazıların 1 2 tanesini geç okudum diye bana gözlükle ehliyet alabilir ibaresi koydurdu. Gözlük kullanmıyorum bişey kullanmıyorum hayatımda, doktor kıllık...
  2. B

Lütfen Yardım

Arkadaşlar üyeliğimin kontrol panelinde gezerken ayarlar bölümünden forumun temasına bakıyordum yanlışlıkla MT mobil i seçtim şimdi eski haline döndüremiyorum yardım edebilecek admin var mı ? ---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:28 ---------- üyelikten çıkış...
  3. B

Polis Özel Harekat

tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum böyle bir atışı her baba yiğit yapamaz ::xicon_ev http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=123336921066720&oid=29267539825&comments
  4. B

Mondial 50 Revival

Arkadaşlar bu model hakkındaki görüşleriniz nedir. Mondial çok tatlı bir model getirtmiş ben sadece tipine baktım ve çok hoşuma gitti insanın içinden alıp evin bi köşesine koymak geçiyor :) http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-50-REVIVAL/SCOOTER/Mondial-50-Revival-/index.html
  5. B

Kaza Anı Mobese Kamerasında

Antalya'da yaklaşık 20 kişilik motosikletli grup, durdukları kırmızı ışıkta önce hatıra fotoğrafı çektirdi, sonra kaza yaptı. Kaza anı ise MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, kaza, Akdeniz Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde motosikletle yarış...
  6. B

Varmı Zengin Olan :)

Bize Amorti vurdu 8 o da çeyrek bilete :mrgreen:
  7. B

Kırmızı Işık İhlali

Antalya'nın en işlek caddesinde 19 yaşındaki gencin kullandığı elektrikli bisiklet, kırmızı ışık ihlali yapınca bir otomobil hızla çarptı. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Dün akşam üstü Muratpaşa ilçesinin en işlek caddesi Güllük üzerindeki Varsaklı...
  8. B

Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

Arkadaşlar, izlediğiniz yabancı ve türk dizilerini paylaşalım benim izlediğim diziler Sakarya Fırat, Behzat Ç., Arka Sokaklar, Prison Break, Supernatural, Spartacus Blood And Sand şimdi de The Pacific dizisine başlıycam.
  9. B

İki Renk Arasında Kaldım

Arkadaşlar, retro tarzı scooter alıcam fakat bu iki renk arasında kaldım siyah mı alsam yoksa vişne rengini andıranımı alsam zaten kendim baştan aşağı siyah giyinen birisiyim motorda siyah olunca pek bi güzel olucak gibi fakat diğer renkte çok güzel napıcam bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

Yeni mesajlar