Arama sonuçlarınız

1. L

120 Ytl HELD 6666 Siyah Motosiklet Montu 120 Ytl

HELD 6666 siyah M beden. Sıfırı 189 ytl. Omuzlardaki gri plastiklerde normal kullanımdan kaynaklanan ufak çizikler vardır. Az kullanılmış olup herhangi bir yıpranma söz konusu değildir. E-5 Göztepe Köprüsü tarafındayım. 0533 511 42 50 Mehmet
  2. L

akü şarj problemi

Merhaba, Peugeot Speedfight2 scooter ım var. son 2 haftadır genelde akşamları akünün zayır olmasından dolayı motor çalışmıyor. adaptör ile şarj ettikten sonra çalıştırıyorum. ertesi sabah ta çalışıyor. iş yerine getiriyor beni. akşama kadar park halinde duruyor. Akşam iş çıkışı gene akünün...
  3. L

peugeot speedfight 2 100cc arka firen hamili aranıyor

peugeot speedfight 2 100cc arka firen hamili aranıyor (arka disk fren balatalarının takılıdığı parça içinde balataları iten pompalar bulunuyor) ikinci el farketmez hatta daha iyi olur. yardımlarınızı bekliyorum(nereden bulabilirim hurdası olan varmıdır) "REAR BRAKE CALIPER" ingilizcesi :)
  4. L

şarj problemi

Merhabalar, Şöyle bir sorunum var. 2002 model speedfight 2 motosikletim var. 1 hafta önce aldım. Aldıktan bir iki gün sonra artık motoru sadece ayakla(kick start mı idi neydi) çalıştırmak zorunda kaldım. Aküde sorun olduğunu sanıyordum. Aldığım arkadaş akünün daha yeni olduğunu söyleyince aküyü...
  5. L

Modifikasyon yardımı

Merhaba, Yaklaşık bir hafta önce 2002 model Peugeot Speedfight 2 alarak motosiklet dünyasına merhaba dedim. Anlayacağınız daha çok yeniyim. Motorumun cantlarındaki orjinal boya yıpranmış ve ben bunları kırmızımsı kavuniçi rengine boyamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Sprey boyalar bu...

Yeni mesajlar