Arama sonuçlarınız

1. mustanoglu

yılbaşında noter kalkıyor mu ?

normalde temmuzda kalması gereken noter masrafları yılbaşına ertelenmişti . bu konuda bilgisi olan var mı ? yılbaşında kesin kalkıyor mu ? ve satışı yapmak için tahmini ne kadar para gidecek ? bu dönem 170 tl masraf çıkaran bi motosiklet yılbaşından sonra tahmini olarak kaça düşer ??
  2. mustanoglu

bisan rival 150 kaç para eder ? acil ltf

9 bin km de 2006 model plakası henüz alınmamış (satış masrafı yok yani) peşin 1100 veriyorlar ve bugün almak istiyorlar.sizce ederi ne kadar ? kazasız temiz kullanılmış biniciden ...
  3. mustanoglu

bobcat hakkında ...

bu model hakkında bilgisi olan var mı ? hız ve yakıt durumu nedir .alttaki motor 1700 e alınır mı ? Üretim Yılı 2005 Km 24000
  4. mustanoglu

Honda Activa 100 & nouvo

2 motor arasında karasız kaldım artılarını ve eksileri nelerdir activanın vergisi var mı ? 2 haftada bir 200 km yol yapmam gerekiyor motoru şehir iinde ve 2 hafta da bir şehirler arası kullanıcam hangisini tavsiye edersdiniz ?? şu 2 sini gözüme kestirdim o mu bu mu ...
  5. mustanoglu

250 mct acil

250 mct *1500TL* ÇİFT SİLİNDİR - chopper SATILDI SATILDI 1500 tl -airbrush a 300 tl , çantalar 150 tl harcandı + beyaz far -her türlü takas teklifine açığım , teklife göre üste laptop + para veriebilirim -sorunsuz resimler için ...
  6. mustanoglu

YBR 125 & MaCiT 250

yeni bir motosikletalmak istiyorum fakat 2 motor arasında kaldım.arkadaşlarımın hepsi ybr aldı o yüzden ybr almak istemiyorum ve beygir gücü beni tatmin etmiyor.motoru uzun yolda kullanıcam.ybr ile uzun yol yapan arkadaşlar var 1000 km yol yaptığını ve hiç sorun çıkartmadığını...
  7. mustanoglu

4. ve 5. viteste gaz yemiyor

150 lik bisan motosikletim var 1.viteste 11,000 devir 40 km :cat: 2.viteste 11,000 devir 60 km :cat: 3.viteste 11,000 devir 80 km :cat: 4.viteste 9,000 devir 90 km :pr: 5.viteste 9,000 devir 100 km :pr: yapıyor. 4 e attığım anda devir düşüyor bunun sebebi ne olabilir? 3. viteste çok rahat...
  8. mustanoglu

Sanal tuning'ciler buraya

kendi yaptığım bikaç adet sanal tuning çalışması.boş zamanlarımda paint 3,0 ile yapmıştım .sizde resimlerinizi paylaşın güzel bi arşiv yapalım. mondial 150 kn aprilla rs 50 honda titan 125
  9. mustanoglu

scooter modifikasyonu (VİDEOLU)

Yellow rock marka scooterımızın amortisör kesim ve lastiklere yanak yapımı videosunu izleyebilirsiniz. :bounce: Yorumlarınızı bekliyoruz... :cat: İşte videolar keyifli seyirler http://akilli.tv/video/253796/Scooter-Modifiyesi.aspx http://akilli.tv/video/253796/Scooter-Modifiyesi.aspx

Yeni mesajlar