Arama sonuçlarınız

1. M

Cezalar

Merhabalar abiler kardeşler hepinize iyi günler dilerim 1 Şubat 2025 te yediğim ceza bugün posta yoluyla eve gelince haliyle şaşkın olup ceza yediğimi öğreniyorum. Bulunduğum şehirde motorsiklet düşmanı olan bir sivil polis tarafından (isminden tanıdım yediğim 2. Farklı ceza oldu) 46/2G...
  2. M

Yedek parça sorunu

Merhabalar abiler arkadaşlar maalesef 3 Kasım günü talihsiz bir kaza yaşadım ve suçlu çıktım yetkili bayi servisine müracaat edip teslim ettim ancakki bulunduğum şehirde yaklaşık 6 ya yakın Mondial servisi var hiçbiri almak istemiyor ve en son gittiğim ve bana elinde parça bulunduğunu söylüyor...
  3. M

Lastik

Merhabalar öncelikle 1 gün önce maalesef arka lastiğim patladı motorum 2017 pcx ve yaklaşık bi 500 ile 800 metre arası götürdüm ardından kendi aracıma yükleyip götürdüm sizlerde danışma sebebim pcx lerde iç lastik bulunuyor mu
  4. M

Benzin damlatması

Öncelikle abiler arkadaşlar merhaba motorumun altından benzin akıyor büyük ihtimalle tahliye borusundan atıyor motorum drift l dün motorcuya götürdüm kendisi enjeksiyon dan küçük molekül gibi pislikler var hava basinciyla temizledi ve hortumu değiştirdi veya hortumdan parça kesti Ancak halen...
  5. M

Egzoz susturucu sorunu

Öncelikle merhabalar abiler arkadaşlar 2. El motorumda m4 egzoz var ancak maalesef susturucusu mevcut değil satan arkadaştada susturucu sanırım mevcut değil bulaşık teli taksam arkada tutucak birşey yok ve gerçekten yüksek sesli m4 egzoz susturucusunu ayrıca olarak bulamadım lütfen yardımcı...

Yeni mesajlar