Arama sonuçlarınız

1. mettoxin

4 bin tl yi 2011 tvs ye vermeye kıyamıyorum :( motor tavsiyesi

sa önümüzdeki pazartesi bankadan parayı alıyorum kısmetse ama 4 bin tlyide tvsye vermeye kıyamıorum max.4500 e çıkabılrım o da max. önerebileceğiniz bi motor var mı gt 250 r alsam aslında daha mı iyi olur
  2. mettoxin

2011 cbf ve 2011 tvs kullanıcıları (help me) :)

s.a abilerim kardeşlerim uzun aradan sonra büyük gün geldi çattı kısmetse önümüzdeki haftaya kredi onayım onaylanıyor daha demın kağıthanedeki tvs servisi ve honda sevisiyla konustum ve haziran 10 unda teslim edebilirz dediler tvs servisi telefonda çok övdü motoru tavsiye ederz felan diye de...
  3. mettoxin

10 15 yaşında SS motor almak ne kadar doğru

s.a şunun surasında 1 hafta bilemedım en geç kısmetse 8 10 gün var 5 bin tl net bi miktar para var aslında kafamda cbf 150 vardı nedenini soracak olursanız , cbf 150 yı pek test etme fırsatım olmadı ama sürdüğüm kadarıyla biraz bisiklet gibi geldi bana (bana göre ) aslında kafamda uzun...
  4. mettoxin

içimdeki zehri kustum bu gece honda activa tamiri içinde yardım lazım

sa. sabaha kadar inş. sorunu çözeriz çalıştıgım yerde hergun farklı farklı motorlara bınıoz haliyle sorunlar ortaya cıkıyor ve 2 3 gün önce gece sularında sakin sakin gelirken kulagıma acayıp bi ses takıldı kaskı cıkarmamla anladım egzoz patladıgını zaten mesele burda deil hemen tabi...
  5. mettoxin

temiz gt 250 r .comet /cbf 250 /gs500 aranıyor

bunlardan biri yada 5000 5500 e sattıgınız temiz motorda olablır fazla söze gerek yok zaten abilerim ve çevrem hepsi motor tamircisi burda açık açık sorununu yazarsanız sevinirim hani kontrole geldiğimizde bunun burası neden böle sunun surası neden öle olmasın msn adresim...
  6. mettoxin

F 650 gs almak istiyorum ( yardım )

sa hemen konuya girmek istioyorum borusan hakkında aşırı şikayetler duyuyorum 7 bin tl ye i bmw f 650 gs düşünüorum boyum 1.68 (mesleğim nedeniyle ) kafama takılanlar 1.yedek parça sıkıntısı var mı sadece borusandan mı yedek parça teymin edebilioruz . yani yedek parçalarını bulsam bana...
  7. mettoxin

hangi tarz motor seçmeliyim

sa. abilerim kardeslerım öncelikle şunu belirtmek isterim bu benım ilk motorum olmıyacak farklı farklı bir çok model motor sürdüm ama tarzımı belirliyemiorum 1 ay önce sattıgım motorum kanuni tiger 250 (chooper ) yaşım 19 boy : 168 kilo 52 chooperlar arasından bı tek hoşuma giden gv 650...
  8. mettoxin

kışın SS motor kullanan var mı

sa planlarıma göre bu ay içinde ya gt 250r alıcam yada cbf 250 allahın izniyle 2 side ayrı tarzda motorlar farkındayım ama yaz kış demeden binecegım için cbf tercih ediorum biraz ama görünüş olarak tabi kafam gt 250 r da SS motorların lastikleri düz oldugu için kışın jilet gibi...
  9. mettoxin

ruhsat sorunlu motorlar hakkında yardıma ihtiyacım var

öncelikle sa sımdı kafamda ufak bı soru varda yarına kadar bunu halletmem lazım sımdı motorun ruhsat satışı yok ruhsatı var muanesi yok sigortası yok sımdı bu motor bana ne gibi sorunlar çıkartır beni bilgilendırebılırmsınız muayene sigorta yaptırabılırmıyım ruhsat sahibi kayıp...
  10. mettoxin

aramızda fotoraf makinesi kullanan var mı

öncelikle fotoraf makine almak istiorum ama bi türlü karar veremedım aradıgım bi kaç özellikler 1.çektiğim fotoları pc ekranında izlicem 2.CCD sensörlü 3.çok fazla megapixelli olmasına gerek yok 4.efekt ve çözünürlük öneli 5.otomatik ayarları olan bi makine olmalı 6. optic zoom u...
  11. mettoxin

modifiyeli pıtırcık :)

motor satılığa çıktı ne yaptıysam ikna edemedım evdekileri bende evdeki incik boncuklarla kendı çapımda ufak tefek modifiye yaptım ve sizlere sunmak istedim resimler biraz kalitesiz bilgisayarın kamerasından çektım mecbur daha güncel fotolarını koyacam en kısa zamanda değerli...
  12. mettoxin

satılık motoru olan ve pocket bike arayan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-rokko-150-en-kral-teklif-31139886/detay detaylı konuşmak için [email protected] ekliyebilirsiniz
  13. mettoxin

Nasıl bi sticker kullanmalıyım acaba

SA yeğenime aldıgım motora scterla donatmak istiorum nasıl ve hangı renklerde sticker önerirsiniz depoda çizik var biraz nasıl bişi güzel durur bulmıorum yanlarında kocaman repsol yazısıda var sizin tavsiyeleriniz nedir acaba ? sımdıden tşkler
  14. mettoxin

ilk kazam gerçekleşti :S

bu gun yeğenime pocket bike almak için te zeytinburnundan mecidiye köye gittim getirmem biraz zor oldu ama getırdım bi çocukluk yapıp bindim hız yapım derken taklaya geldık :S normal yolda gdıodum 40 50 arası bişi köklemiştim yerdeki ufakcık bı taş takla atmama sebep oldu allaha şükür 4 5...
  15. mettoxin

yeğenim için pocket bike

sa yeğenime özel :) sizce 2 tekere sonradan çevirilebilirmi bu biraz kullandıkdan sonra yeğenimin 2 teker kullanmasını istiyorum orj. 3 teker değerli yorumlarınızı beklıroum yarın kısmetse alıcam ilk sizinle paylaşmak istedim güzel bi süpriz olacak
  16. mettoxin

21 ağustos sınav sonuçları

arkadaşlar sınav sonuçlar yayınlandı http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/Ss/2010/2010_4_2wefr/Ss_Surucu.asp burdan öğrenebilirsiniz herkeze bol şanslar ilk yardım 80 motor 90 trafik 85 kitaba bıle bakmadan :)
  17. mettoxin

Aramızda garmin 60 cx. Taşınabilir navigasyon cihazı kullanan var

SA. İNT DOLAŞIRKEN GARMİN 60 CX. DİE Bİ NAVİGASYON CİHAZI BULDUM FİYATI BİRAZ DUDAK UÇUKLATACAK ŞEKİLDE AMA HOŞUMA GİTTİ ARAMIZDA VAR MI BUNDAN KULLANAN adamla anlastımda duruma göre gidip alıcam özellikleri Ağırlık 213 gr Alan Hesabı var Alarm var Altimetre...
  18. mettoxin

Motosikletini telefon + masa üstü pc ile takas düşünen varmı ?

SA. from kurallarına uygun mu bılmıorum ama en verimli cevapları burdan alıcagımı tahmin ediorum motorumu daha yenı sattım borçlarım yüzünden sımdı motorsuzum 1 hafta oldu motorumu satalı göğsüme sanki öküz oturmus gibi hissediyorum :)) şaka maka 1 haftadan beri çok kötüyüm kendimi çok...
  19. mettoxin

MZ nin diğer MOTORLARA GÖRE ÖZELLİKLERİNİ BİLEN VAR MI ACABA

s.a Bi mz dir gidio anlıyamadım dış görünümü pek hoş olmayan bi motor mz 301 ama tutulan bı motor anlıyamadım bı turlu bnmde kafama yattı bende bı mz almayı planlıorumda hali hazırda var eğer kafaama yatarsa alıcam hemen yakıt tüketimi kafama takılı ve diğer motorlardan ne gibi farklı...
  20. mettoxin

sınavınız nasıl geçti

arkadaslar sınavınız nasıl geçtı ben çalışmadan gırdım kopyayla işin içinden çıktık :D

Yeni mesajlar