Arama sonuçlarınız

1. soltero

VERSYS 650 ORTA SEHPA KONUSU ...

Merhabalar, kısa bir süre önce begendiğim bir Motosiklet olan Versys 650 almış bulunuyorum.Şimdi buna Uygun aksesuarlar bakıyorum. İlk olarak Orta sehpa almayı düşünüyorum.IRF bu Motor için orta sehpa üretiyor ancak sanırım kimi memnun kalmadığı veya sorun yaşadığı için sehpayı çıkartmış...
  2. soltero

ER-6 2011 icin Arka ve Yan Çanta Önerisi

Merhaba , 2011 Kawasaki Er 6 icin Givi Arka ve Yan Canta Önerisi olan var midir? Uygulayan arkadaşlar yardimci olabilirse sevinirim.
  3. soltero

CBR 250 DEVİR SAATİ CAMININ SIZLAMASI

Merhaba Arkadaşlar b bir süre önce Devir saatinin camı sızlama yapıyor devir arttıkça da sızlama da artıyor doğal olarak rahatsız edici bir ses ayı sorunu yaşayan var mı veya önerisi olan ?:silent::silent::silent:
  4. soltero

CBR 250 GİDON DEĞİŞİMİ

Merhaba Arkadaşlar, arkadaşımın motorumu durduğu yerde yana yatırması sonucu sağ gidon yamuldu.Gidonu değiştirmek tek başına yapılabilir mi? Söküp taktıktan sonra herhangi bir ayar gerektiriyor mu?
  5. soltero

****yamaha ybr 125 arıyorum****

MERHABA, İZMİR İÇİ YBR 125 ARIYORUM.İLGİLENENLERİN TELEFON VEYA MAİL İLE İRTİBATA GEÇMELERİNİ RİCA EDERİM. [email protected] 0536 514 42 82 teşekkürler,

Yeni mesajlar