Arama sonuçlarınız

1. A

CBR 125 R nin periyodik bakımları ?

Arkadaşlar CBR 125R nin periyodik bakımları hangi km lerdeydi , bilen varsa yardımcı olurmusunuz
  2. A

bostancı trafik şubeye nasıl gidebilirim

Arkadaşlar merhaba bostancı trafik şube ye nasıl gidebilirim ( yarın gitmeyi düşünüyorum) minibüs caddesine yakınmı acaba birde sabah erkenmi gitmeliyim ( kalabalık oluyormuş galiba) ve B sınıfı ehliyetim de kan grubum yazıyor yeniden kan grubunu belgeleyen rapora ihtiyaç duyarmıyım acaba
  3. A

Efsane adam ATV de 00:00 da duyrulur

Arkadaşlar gercek bir yaşam öyküsü motorsiklet üzerine yapılmış en iyi filmlerden biri Burt Munro nun gercek yaşam öyküsü 1920 model bir motorsikleti aldıgında son hızı 96 km di ama modifiye ederek 305 km gibi bir sürate ulaşarak dünya hız rekorunu kıran efsane admın yaşamını konu alan filmi...
  4. A

Trafik sigorta poliçesi ile ilgili yardım ihtiyacı

Arkadaşlar merhaba; Sonunda bugün CBR 125 aldım şimdilik sadece noter satışının fotokopisi ve trafik sigorta policesi var elimde cuma'ya kadarda diger evrakları teslim edecek honda bayisi Yanlız trafik sigorta poliçesiyle ilgili bir kaç sorum var eger bilgi verebilirseniz sevinirim 1. Trafik...
  5. A

Geç gelen merhaba;

Arkadaşlar herkese merhaba; Epey uzun bir süredir forumu takib ediyordum aslında bir kaç konu başlıgıda açtım ama kendimi tanıtmayı unutmuşum yeni fark ettim Aranıza İstanbul Maltepe'den katılıyorum, Özel bir şirketin Endüstriyel mühendislik departmanında proses mühendisi olarak çalışıyorum...
  6. A

cbr 125 in devir işlemleri 350 ytl tutarmı arkadaşlar ?

Arkadaşlar herkese merhaba, bugün bir honda bayisinde 2. el cbr 125 sordum bana 4000 ytl ve 350 ytl de devir işlemleri turar dedi bu devir işlemleri bu kadar tutarmı gercekten , bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum, birde motor yan yatmış ve sinyal lambası kırılmış ama boyada...
  7. A

CBR 125 için yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba; 1 aydır cbr 125 arıyorum ve sonunda birtane buldum 2006 model ( 5000 km )ve egzozu bilerek delmişler galiba( iyi ses cıksın diye) sizce 1.2006 model 5000 km de bir cbr 125 kaç para yapar 2.Egzozu tamir ettirsem bana kaça patlar( herhalde yenisini taktırmak gerekir) 3...
  8. A

motorsiklet devir işlemi nasıl yapılır.

Arkadaşlar merhaba; 2. el bir motor almayı düşünüyorum, daha önce ne araba nede başka bir taşıt almadıgım için fazla birşey bilmiyorum Motor devir işlemler esnasında 1.hangi evrakları hazırlamalıyım 2.nelere dikkat etmeliyim birde 3.bu devir işleminin maliyeti nedir konu hakkında...
  9. A

en iyi honda bayisi

Arkadaşlar merhaba; aradım bulamadım ama gecen gün bu başlıkla bir konu acılmıştı galiba, eger acıldıysa kusura bakmayın yeniden actıgım için ve bana o konunun linkini verebilirseniz cok sevinirim. En iyi honda bayisini araştırıyorum cünkü yakında bir honda cbr 125 almayı planlıyorum...

Yeni mesajlar