Arama sonuçlarınız

1. A

KonTV Canlı Yayın "Motosiklet Güvenli Sürüş Programı"

KonTV'de şu anda canlı yayında motosiklet sürücüleri ile alakalı "Güvenli Sürüş teknikleri" programı yapılıyor. Medyada bu tip programların çoğalması ümidiyle... http://www.kontv.com.tr/site/canliyayin.php
  2. A

Babasının elinden kurtulup ölüme gitti

İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde, babasının elinden kurtularak yola fırlayan 7 yaşındaki bir çocuk, motosiklet çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Jandarma, kazanın ardından kaçan motosiklet ve sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlattı. Torbalı’da oturan Enver Türbün, bugün saat 15.00 sıralarında...
  3. A

İstatistikler, Güncel TÜİK Verileri, Satış Rakamları vs.

Türkiye'de motorlu araçlarınn satış adetleri, hangi şehirde ne kadar olduğu vs. gibi istatistik bilgileri TÜİK tarafından dönem dönem yayınlanıyor. Tabi bizim dikkatimizi motosiklet satış adetleri çekiyor. Bu satılan motosikletlerin marka ve modellerinide keşke öğrenebilsek güzel olacak ama ne...
  4. A

Urla enduroya doyacak

Türkiye Motosiklet Federasyonunun organize ettiği ve Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporlarının ev sahipliği yapacağı Enduro Türkiye Şampiyonası'nın 1. ayak yarışı Urla'da gerçekleştirilecek. Urla Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, şampiyonanın 1. ayak yarışlarının 19-20 Mart tarihlerinde...
  5. A

TRT Spor'da Kenan SOFUOĞLU ile Röportaj

Bir arkadaşımın dün akşam haber vermesi ile TRT Sporu açtım. Açar açmaz da kayda başladım ama biraz ortadan dalmış olduk röportaja :) Programın tamamını bulabilirsem bu başlığa ekleyeceğim. Kaydedebildiğim kadarını Youtube'a ekledim. Rahmetlik İrfan amcamızda röportajda var. :pale: Allah...
  6. A

Motosiklette 'bedava' yarış dönemi

Motosiklet Federasyonu, bu sezon kulüp ve sporculardan katılım, lisans ve yarış katkı payı gibi ücretler almayacak. Federasyon başkanı Bekir Yunus Uçar, yönetim kurulu olarak kulüp ve sporcuları destekleme kararı aldıklarını belirterek, lisans, yarış katkı payı, organizasyon katkı payı gibi...
  7. A

Şampiyon İspanya'da siftah yapacak

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Moto2'nin ilk ve son resmi antrenmanı için yarın İspanya'ya gidecek. Babası İrfan Basri Sofuoğlu'nun sağlık sorunları ve ardından vefatı nedeniyle Moto2'nin daha önceki resmi antrenmanlarına katılamayan Kenan Sofuoğlu, sezonun ilk yarışmasının 20...
  8. A

CBF150 Genel Bakım, Subap Ayarı ve Debriyaj Balatası Değişimi

Bugün subap ayarı ve debriyaj balatalarının değişimi için işe koyuldum. Önemli bir nokta, normalde motor yağını sıcakken değiştirmemiz gerekiyor, çünkü sıcakta yağ iyice akışkan oluyor ve daha kolay boşaltabiliyoruz. Fakat ben subap ayarını da yapacağım için motoru hiç çalıştırmadan yani hiç...
  9. A

6 ay, 16 ülke, 25.000 kilometre

ATİLLA ÖZDEMİR - İSTANBUL / DHA Motosiklet tutkunu Erkan Öztürk, 6 ay sürecek 25.000 km'lik gezisine Dolmabahçe Sarayı'nın önünden başladı. Yanına sadece motosikleti ve gezginci ruhunu alarak turuna başlayan Öztürk, Suriye, Lübnan, Ürdün, Mısır, Sudan, Etiyopya, Eritre, Cibuti, Yemen, Umman...
  10. A

Kenan Sofuoğlu'na 3 bin euro ceza

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM), Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'na, mekanikerlerinin duvarın üzerinden piste atlaması nedeniyle 3 bin Avro'luk para cezası verdi. Moto GP'nin dalı olan Moto2'nin 31 Ekim'de Portekiz'deki Estoril Circuit Pisti'nde gerçekleştirilen ve Kenan...
  11. A

Rulmanlar hakkında bilinmesi gerekenler

Hatırlayanlarınız vardır, eskiden tornet denilen araçlarımız olurdu. Mahalle aralarında kullanırdık. Yokuş aşağı son sürat üstüne biner giderdik. Tornet'in yere temas eden 4 hareketli parçası ise rulmanlardan oluşurdu. :) Tornetlerimiz değişti, iki tekerli motosiklet oldu. Pek farkında...
  12. A

2010 BMW GS Trophy

F800GS'ler üzerinde on takımın mücadele ettiği, 13 ülkede yedi gün süren, %70'i off-road yollarda gerçekleşen 2000millik, dayanıklılık ve yeteneklerin test edildiği, unutulmaz bir deneyim... İşte 2010 BMW GS Trophy'den kareler... Kaynak
  13. A

Haliç Köprüsü'nde motosiklet alev aldı

DHA - 12.11.2010 Haliç Köprüsü'nde otomobilin çarptığı motosiklet bir anda alev alarak yandı. Yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulansa konulurken çevredekilere bir gün önce aldığı motosikletin tamamen yanıp yanmadığını sordu. Kaza, Eyüp Haliç Köprüsü üstünde saat 02.00 sıralarında Topkapı...
  14. A

Kenan Sofuoğlu'na şampiyon takımdan teklif

2010 Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Portekiz'de 5. olduğu kariyerindeki ilk Moto GP yarışının ardından, Moto2'de sezonu şampiyon tamamlayan İtalyan takımı Honda Gresini Racing Moto2'den teklif aldı. Moto GP'nin dalı olan Moto2'nin Portekiz'deki Estoril Circuit Pisti'nde hafta sonu...
  15. A

Kamyonetin çektiği motosikletten düşen sürücü hayatını kaybetti

Gaziantep'te, benzini bittiği için kamyonete bağlanarak çekilen motosikletten düşen sürücü hayatını kaybetti. Araban ilçesi Fıstıklıdağ köyünde, Yusuf Erdoğan'ın kullandığı 27 LL 465 plakalı motosikletin yolda benzini bitti. Yusuf Erdoğan, motosikletini, teyzesinin oğlu Mehmet Yıldırım'ın...
  16. A

Kemer Hard Enduro Rallisi Başlıyor - 16-17 Ekim 2010

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından hafta sonu gerçekleştirilecek enduro rallisinde sporcular, denizin “0” kilometresinden start alarak Tahtalı Dağı'nın 2365 metre yükseliğindeki zirvesinde yarışı bitirecekler. Motosiklet Federasyonu'nun izni doğrultusunda Kemer Enduro Motosiklet Kulübü...
  17. A

Gönüllerin Şampiyonu Kenan

İkinci kez Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, arsasını bağışladığı kendi köyü olan Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Pazarköy'deki İlköğretim Okulu'nun açılışına katıldı. Açılışta öğrenciler Sofuoğlu ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Kenan Sofuoğlu, geçen...
  18. A

Kenan Sofuoğlu şampiyonluk için 'son virajda'

Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonu “şampiyon” tamamlayabilmek için büyük bir avantajı elinde bulunduran milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, Fransa yarışında riske girmek istemiyor. Kenan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, halen 243 puanla genel klasmanda ilk sırada yer aldığını ve en yakın...
  19. A

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nda Yönetim Düştü

Motosiklet Federasyonu'nda, yönetim kurulu asil ve yedek üyelerden 19 kişinin istifa etmesinin ardından yönetim, statü gereği düştü. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) Tahkim Kurulu'nun, federasyon başkanı Süleyman Memnun'a daha önce 3 ay hak mahrumiyeti cezası vermesi ve ardından...
  20. A

Ankara, Şereflikoçhisar, Tuz Gölü Turlaması

Geziyi yapalı uzun zaman oldu ama paylaşmak bugüne nasipmiş. :) Rota; sürekli merak ettiğim tuz gölü ve çevresi, şereflikoçhisar. 150 gidiş 150 dönüş olmak üzere toplamda 300 km civarı yol yaptım. Günübirlik ve öğleden sonra başlayan bir geziydi. Aşağıdaki fotoğraf, gölün Ankara'dan...

Yeni mesajlar