Arama sonuçlarınız

1. C

Istanbul ankara 150 cc uzunyol y

selamun aleykum arkadaslar Cumartesi gunu sabah namazina mutakiben istanbuldan ankaraya yola cikmayi planliyorum Motorum apache rtr (biliyorum titriyor) Ankaraya gitmeyi dusunen arkadaslar varsa yada belli bir yere kadar birlikte gidebiliriz Kurban bayraminiz mubarek olsun Allah...
  2. C

Tvs apachi rtr yagsiz kullandim nolur

Merhaba arkasaslar bir 100 km oldu heralde motordan hirt hirt ses geliyor iplemedim . Bu gun motordan anlayan bi arkadasa sordum oda dedi bi yagina bakalim bi baktik yag yok 🤓😍😳😡😑 1 hangi yagdan koymaliyim marka model onceki yagla ayni olmasi sartmi ustune ekleme yapicam (olmayan yaga neyi...
  3. C

istanbul-yozgat yolda yanıma alınması gerekenler

Selam Arkadaşlar bu cuma günü Istanbuldan yozgata TVS apache rtr 150 ile gideceğim inşallah yanıma almam gerekenler nelerdir sizce yedek buji al dediler başka neler gerekebilir birde bujinin bozulduğunu nasıl anlarım yol için önerilerinizi bekliyorum
  4. C

Tvs apache rtr 150 titresimli uzun yol

Selam arkadaslar Bir uzun yol planim var ve bol titresimli bir apache im var titresimi azaltacak bir yol varmidir.teker havasinin buyuk bir etken oldugunu biliyorum baska bildiginiz puf noktalar varmi
  5. C

motorcuya yapılan terorist muamelesi

Selam arkadaşlar Dün bir kaza geçirdim u dönüşü yapılamması gereken yerde u dönüşü yapan bir aracın bana çarpması sonucu bende yolda park halinde bulunan bir bmw ye çarptım kusur bende değildi fakat polisin ve çarptığım bmw nin sahibi bana maganda muamelesi yapması çok gıcığıma gitti herkes...
  6. C

Gezi programi istanbul

Selam arkadaslar Sitede bunun icin bir baslik varmiydi bilmiyorum bulamadimda .Neyse konu su istanbuldan ege kiyilarina dogru bir gezi varmi site icerisinde yani boyle bir organizasyon yapan planlayan veya bu konu ile ilgili bir grup falan siz derdimi anladiniz İstanbuldayim ,ve boyle bir grup...
  7. C

Gidonu birakinca gidon sallaniyor kendinden geciyor

Yolda giderken gidon u biraktim.boyle bi titremeye basladi sonra motor iyice sallanmaya basladi anlatmasida zor .sonra gidonu tutunca duzeldi Apachee rtr 150 motorum. bu motordaki titresim yuzunden olan normal bi durummu
  8. C

Zinciri yaglarken tekere puskurttum cikmiyo tekerden

Zinciri yaglarken arka tekere yag puskurdu cikaramadim .nasi cikaririm
  9. C

TVS Apache RTR 150

Merhabalar Arkadaşlar Yeni motor aldım 2 aydır kullanıyorum yeni başladım yani :) Şu sıralar motoru kaldırırken stop etmeye başladı.Bu durum tecrübesizliğimden kaldırırken debriyaj ayarını yapamamadan kaynaklanmıyor başka arkadaşlarda denedi aynı şekilde kaldırırken motor boğuluyor ve...