Arama sonuçlarınız

1. V

Babaya mektup.

Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti. Üzerinde "Babama" yazıyordu. Aklından geçen binbir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve...
  2. V

Sevdiklerinize ‘Nuh’un Gemisi’nde yer ayırtın!

Dünyamız, fosil yakıt bağımlılığından bitap düşmüş, yokuş aşağı iklim felaketine sürükleniyor. Greenpeace kendi eillerimizle yarattığımız yaklaşmakta olan felaketi hatırlatmak için umudun ve uyarının işareti ve sembolü Nuh’un Gemisi’ni Ağrı Dağı’na inşa ediyor. Nuh’un Gemisi, iklim...
  3. V

İnternet Ortamına Yeni Kanun !

Ne işime yarayacak demeyin. İnterneti kullanan herkesin okuması , bilmesi lazım! :cat: Alıntıdır : http://www.joomlaturkiye.org/content/view/206/
  4. V

_Si_BeMoL_ (Eren) Artık 2 Tekerli... :)

MT-Eskişehir ve Motorize26'nın kurucularından ; Eskişehir'li arkadaşımız , bundan çok kısa süre önce motosiklet aldı. Fotoğraf olmadığı için topic açmıyordum... :P Ama baktım tek bir gezi ve fotoğraf olunca , topic açtım... :queen::queen: Eren dostum Motorun Hayırlı Olsun. Tekerin Düz Bassın...
  5. V

MT Üyelerinin Karşılaştığı Üzücü Durum!

Bugün konsere gitmek için Kütahya MT'yi karşıladık ve şehir içinde trafiği etkilemeyen bir mağaza otoparkında birkaç dk mola verip konser alanına gitmeyi planlıyorduk! Bay ve Bayanların bulunduğu grupta oldukça fazla motosiklet vardı. Ve gayet sessiz sakin bir şekilde muhabbet ediyorduk! Zaten...
  6. V

Yalnızlık

Yalnızlık Yaşlı kadın, misafirlerine süt ikram ederken: - Sizler de gelmeseniz, kapımı çalan olmayacak, diyordu. Beni ne kadar sevindirdiğinizi bir bilseniz... Kadıncağız, kendisi gibi yaşlanmış ve yıkılmaya yüz tutmuş olan bir ahşap evde yaşıyor, eşinin vefatından sonra bağlanan "dul...
  7. V

Oduncu ve Şeytan

Oduncu ve Şeytan Odunculukla hayatını kazanan bir zat vardı. Allah'a karşı kulluk vazifesini yapar, kimsenin ekşisine tatlısına karışmazdı. Bu zahit kişinin bulunduğu köyün yakınında bir köy daha vardı. Onlar orada dağda kutsal diye kabul ettikleri bir ağaca taparlar, ondan medet umuyorlardı...
  8. V

Bazılarımızın yapamadığını o yapıyor ;)

http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI
  9. V

[MT-Eskişehir] Fotoğraflar

[CENTER] Eskişehir MT 'nin bütün fotoğrafları bu topikte... :cat: [COLOR=DarkRed]Lütfen; Fotoğrafların tam olarak yüklenmesini bekleyiniz. İyi seyirler.
  10. V

İnsanlığımızdan Utandık

İspanya'nın Seville kentinde yapılan boğa güreşlerinde yaşanan insanlık ayıbını bir at ortaya çıkardı. İspanya'nın Seville kentinde her yıl nisan ayında yapılan boğa güreşi festivali yine kanlı bir güne sahne oldu. Matador Diego Ventura atının üzerine gururla oturdu ve 'şova' başladı...
  11. V

Video ve Fotoğraf Tutkunlarına!

Motosiklet üzerinde video ve fotoğraf çekmek isteyenlere ilginç bir aparat. Bu aparatın tarzından yola çıkılarak , diğer motorlara da bişeyler yapılabilir... :cat: Link ...
  12. V

Satılık İtfaiye Aracı :)

Bana dedemden yadigar kalan bu nacizade arazözü kullanmadığımdan dolayı satıyorum. Fiyat görüşülür. :queen: Katıldığı bazı çalışmalar: *Büyük Roma Yangını, *Londra Yangını, *Büyük İstanbul Yangını :queen...
  13. V

İstanbul'da CBX 250 Twister "Yedek Parçaları"

Merhabalar. Mayıs ayı içerisinde Honda CBX 250 Twister almayı planlıyorum. Motoru İstanbul'dan getirme ihtimalimiz var. Ve hazır İstanbula gitmişken bazı ufak tefek yedek parçaları da almayı düşünmekteyim... Yağ filtresi , debriyaj ve fren Balataları , debriyaj teli , sinyaller , ayna vs. Bu...
  14. V

[Satılık] Yuan 150 (Enduro/Cross)

--------satıldı---------
  15. V

[Satılık] Yamaha RX 115

--------satıldı---------
  16. V

[MT Eskişehir] 18.03.07 Mart Toplanması

18 Mart Pazar günü ; Havaların da güzel olması sebebiyle katılım oldukça fazlaydı! viper_1 (Volkan) ozi2002 (Oğuzhan) si_bemol (Eren) readymehmet (Mehmet) BeyFa (Faruk) umut_utu (Umut) zonex2 (Emre) toronaga (Yahya abi) eser18 (Eser abi) black_jawa (Süleyman) sonradan katılım sağlayan...
  17. V

Bir Arkadaşımın Mesajıdır!

Sevdiğim bir arkadaş bana bu mesajı gönderdi. Bende aynen sizlere iletiyorum... "Değerli Arkadaşlarım ve Dostlarım, Uzun suredir beni çok üzen bir durumu sizinle paylaşmak istedim.Maalesef ben ciddi bir mali kriz icindeyim. Ve artik tabir yerindeyse bicak kemiğe dayandı. Bir sürü ödemem var...
  18. V

YuTubeye Erişim Engellendi! Ve yorumlar... :)

YuTubeye Erişim Engellendi Ve yorumlar .. alaycı yanım yazmış: Olayın ardında Beyaz ve Pikniktube ekibinin olduğundan şüpheleniyorum. Piyasada hakimiyet kurabilmek için youtube'u oyuna getirdiler. Benzeri bir oyunu daha önce sabancılar yapmıştı. Musluktan lıkır lıkır su içtiğimiz bir...
  19. V

YouTube Erişimi Engelleniyor!

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu. İNTERNETHABER'in "Youtube'da Yunan rezilliği" haberi ile patlak veren skandala adalet el koydu. Türklere ve Atatürk'e "eşcinsel" hakaretine izin veren Youtube ağır bir fatura...
  20. V

İstanbul Trafik Kuralları! (sorular)

Soru 1 : Hangisi istanbul trafik kuralıdır?(vol.1) A) Bayan şoförlerin İstanbul'da trafiğe çıkmaya hakları yoktur. Erkek sürücüler her fırsatta bu kaideyi hatırlatmalı, bayan sürücüleri devamlı sıkıştırarak zor durumda bırakmalıdırlar. Bu kurallara dikkat edelim, uymayanları uyaralım B)...

Yeni mesajlar