Arama sonuçlarınız

1. V

MT-Eskişehir , 10 Haziran Cumartesi , İnegöl Gezisi

MT-ESKİŞEHİR olarak ; 10 Haziran Cumartesi , İNEGÖL'e gidiyoruz. İnegöl'de gezeriz , köfte yeriz , birkaç mağaza var.Onları da dolaştıktan sonra pek fazla geç kalmadan gelmeyi düşünüyoruz. Gelecek arkadaşlar lütfen 1 gün önce'den bana haber versin: irtibat için: özel mesaj atınız... Buluşma...
  2. V

Örgüt Ele Geçirildi...

Daha önce ; Boğaz Köprüsü , Eyfel Kulesi , Pentagon vb gibi büyük yapıları tapusuz olarak satmaya kalkışan ; şüpheli (M.H.)* , şimdi de Bisiklet , Biçerdöver ve diğer beyaz ev eşyalarını , halka sağlıksız olarak satmaya kalkıştı. Motosiklet.Net , güvenlik servisinin yaptığı açıklamaya göre ...
  3. V

İşte Olanlar...

...Hızım oldukça fazlaydı.Önümde sadece tek bir noktayı görüyordum.O da yol çizgisiydi. Heyecanlandım.Daha da hızlandım.Daha sonra önüme bir anda geçen kamyonu farkettim. Müdahale için oldukça geçti.Bir anda vücudum ve heryer buz gibi olmuştu. Ben yinede panik yapmadım hafifçe sola kırdım.Ama...
  4. V

İyiki Doğdun , kanunisultan (faruk)

Ufak NOT:Arkadaşlar , aslında bu günlerde çok yoğun bir tempoda ; doğum günlerini kutluyorum. İlk önce 21 Mayıs'da kardeşimin doğumgününü kutladım.Daha 28 Mayıs'da babamın , sonra yine aynı gün , MT buluşmasında 2 arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Şimdi full tempo devam ediyorum... Ewet ...
  5. V

Kask Takmak Aptallıktır...

<< Kask Takmak Aptallıktır... >>diyince kızıyorsunuz.:pr: :pr: O zaman neden kask takmıyor sunuz??:cat: :cat: (Aklıma geldi , yazdım.Aslında güzel bir reklam sloganı olabilir...) Bir de KARİKATÜR... ( raven rumuzlu üyeye TEŞEKKÜRLER...)
  6. V

Sakarya'da Tek Kaldım.(Yardım)

28 MAYIS SAPANCA GEZİSİ İÇİNDİR... Selamlar. MT-Üyeleri , sizden çok büyük bir isteğim olacak , yardıma mecbur kaldım... 28 Mayıs Sapanca gezisine geleceğim ekip program değişikliği yapmış ya da yapabilirmiş... Bende elimde kaskımla , Sakarya'da tek başıma kaldım. Saat 12:00 de sınavdan...
  7. V

Şampiyon ES-ES (MT-Eskişehir)

Eskişehirspor Pendikspor'u 3-0 yenerek 2.lig A kategorisine katılmaya hak kazandı. Şehir tam bir eğlence havasında... Motosikletliler , 26 motordan oluşan büyük bir konvoy oluşturdu. Bu arada biliyorsunuz , Plaka işaretimiz - 26 - ...(Tesadüfe bak.) Çok güzel bir ortam var.Zaten hava da...
  8. V

Explorer Hata Veriyor...!

Yaw nette gezerken buldum. Kimse darılmasın - gücenmesin... Maksat muhabbet olsun... :mrgreen: :mrgreen: :queen:
  9. V

Disk Temizleyici Sprey ??

Arkadaşlar.Fren disklerini temizleyebileceğimiz spreyler var. Ben bunu daha önce , motosiklet ustasında görmüştüm. Kirlenen , yağlanan , ses çıkaran disklere sıkıldığı zaman , o yağ çözücü madde , beraberindeki yabancı maddelerle beraber akıyor. Diski parlatıyor. Acaba bunu nasıl temin...
  10. V

Kim demiş "YOK!" diye :) :)

Arkadaşlar. Motorize26'nın muhabiri "viper_1" sizlere bir yorumsuz haber daha getirdi...:queen: ESKİŞEHİR - TURKİYE
  11. V

Motorize Zabıta (Eskişehir)

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi , 1 mayıstan itibaren yeni bir uygulamayla , ZABITA'ları MOTORİZE hale getirdi... Burası TÜRKİYE : Bu motosikletin sorumlusu , zabıta arkadaş : EHLİYET SINAVINA GELMİŞTİ. :silent: :silent: SINAVA KENDİ MOTORUYLA (BU MOTORLA)GİRDİ / GİTTİ... BU GÖRÜNTÜYÜ ORADAN...
  12. V

Adamlar Gerçekten Profesyonel

Slm.Daha önceki konularda da belki bahsetmişimdir. Trafik polisleri , insanları gözlerinden ve davranışından tamamen süzüyor. Ve anında tespit yapıp.Gerekli müdahaleyi yapıyor. 1.Ehliyetim daha henüz yoktu.Polis önümdeki motoru değil de beni çevirdi. Bana bakışları; "Sanki , senin ehliyetin...
  13. V

Acil Yardım,İngilizce Tercüme...

Hangi adresten , hangi amaçla gelmediğini bilmediğim , bir yazı var. Bu yazı ingilizce olarak yazılmış... Çok fazla ingilizcem yok.Yardım ederseniz çok memnun olurum... MSN: [email protected]