Arama sonuçlarınız

1. S

Acil İhtiyaçtan YMH XT600

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi çok acil ihtiyaçtan satıyorum. Motor 1999 model olup sıkıntısızdır. Rent a car malı değildir. Sağlam ciğerli zaten bilen bilir. ben çok memnunum ve ihtiyacımdan dolayı satmak istiyorum. buraya nasıl foto koyacağımı bir türlü çözemediğim için koyamadım ama...
  2. S

En sonunda

Arkadaşlar o kadar scooter aramam sonunda bir atv aldım. Neden bilmiyorum:cherry: ama kısmet diyorlarya. Linhai 200 ile sizlerleyim:cat::cat::cat:
  3. S

Lütfen yardım

arkadaşlar yeni bir motor alacağım 2004 suzuki burgman 400 daha 27.000 kmde ve motora cok iyi bakılmıs. Yalnız benim aklıma takılan modelinin düşük olması ben motoru 8.000 liraya alacagım siz ne diyorsunuz... Şimdiden teşekkürler
  4. S

2004 burgman 400

arkadaşlar yeni bir motor alacağım başlıktada yazdığı üzere 2004 suzuki burgman 400 daha 27.000 kmde ve motora cok iyi bakılmıs. Yalnız benim aklıma takılan modelinin düşük olması ben motoru 8.000 liraya alacagım siz ne diyorsunuz... Şimdiden teşekkürler
  5. S

Arkadaşlar bir yardım :D

Öncelikle herkeze merhaba; Arkadaşlar; zamanında yapmış olduğum bir kazadan dolayı(Ayağımı Kaybediyordum:pr:) ailem motor almamı istemiyor::unsure::. Bende haliyle motor almak için onları ikna etmeye çalışıyorum::pokey::. En son 2004 Suzuki Burgman 400 buldum tam alıyordum gene...