Arama sonuçlarınız

1. mete_han

TSK : Eşcinsel değil nevrotiksin...

http://www.ensonhaber.com/tsk-escinsel-degil-nevrotiksin-2012-04-27.html TSK: Eşcinsel değil nevrotiksin Eşcinsel olduğunu söyleyerek çürük raporu isteyen gence teşhis konuldu: Nevrotik kişilik. Askerliğe elverişlidir. 27.04.2012 - 08:48 Eşcinsel olduğunu söyleyerek çürük raporu isteyen...
  2. mete_han

MT Dostların Desteğiyle Patlatdım bi Aktiva :)

Selamun Aleykum beyler...napıyonuz beyav...:queen: ulan yine yeniden döndük ipten:P ..müebbet yatan birine 1 ay gomazmış..o bağlamda ban alışkanlık yaptığından 1 ay çok uzun gelmedi...1 yıl ayrı kaldığımı bilirim... Olcan sağolsun gözleri üzerimde olduğu için en basit bir argo (küfür yok...
  3. mete_han

FB-GS Derbi Sonuc Tahmini ve Yorumlar..

... Cumartesi günü Şükrü Saracoğu stadında derbi var arkadaşlar... bu zor dönemlerimizde genelde Gassarayı madara ederek neşemizi buluyoruz...:cherry: bakalım yine hayırlısıyla böyle olacak...ben fark bekliyorum bu maçta...en az 3 farklı galibiyet alacağımıza dair içimde bir ses...
  4. mete_han

Çay Demleme Teknikleri ve Çay Markanız

... Ulen eve yanlışlıkla KARALİ siyah diye bir marka girdi...:P girmez olaydı...ziyan olmasın diye kullanıyoruz evde...adamlar nası çay üretiyorsa nası bir toplama kurutma teknikleri varsa artık tadı çok berbat... Rize Turist çayından şaşmayacaksın abi...birde Bergamotlu çaylar var..onlarda...
  5. mete_han

Sıralı Gaz Sistemi Neden Geç Devreye Girer

... Beyler bizim araca atiker sıralı gaz sistemi taktırdık...ama araba ince ince benzin yemeye devam ediyor...gaz alıyoruz ama uzun aralıklarla da olsa benzinde almak gerekiyor...bana tuhaf geliyor bu durum...yani arac ilk önce benzinle çalışıyor sistem 4-5 dakka sonra devreye mi giriyor...
  6. mete_han

İstanbulun taşı toprağı fuar davetiyesi :)

... Sizlerle komik bişey paylaşmak istedim...:P İzmirden Necatik35 nikli İlhami Abinin uzun süredir fuar davetiye sponsoruyum...:P ortada komayak ele güne muhtaç etmeyek abimize davetiye ayarlayalım diye 10 gündür bayimden servisimden davetiye yolu gözlüyordum...:Pbana eksik davetiye...
  7. mete_han

Kronik Baş Ağrısı İçin Extrem Önerileriniz

... Değerli arkadaşlar benim yüzyıllardır varoluştan bu yana başım ağrıyor...:pr: nedenini bilmemekle birlikte eskisi gibi 2 günde bir değil ama 4-5 günde bir başımdan resmen ateşler fışkırıyor...kafa ısısı artıyor kulaklarım boğazım baş kısmı aşırı şekilde 40 dereceye kadar ateşleniyor...ama...
  8. mete_han

Daelim Daelim S3 125cc

Arkadaşlar Daelım standında öyle modeller var ki bayılırsınız...teknik detaylara giremiyorum ama bu medellerle uygun bir fiyat politikası yakalarsa Daelım markası iyi bir çıkış yakalar... bildiğiniz üzere Daelım bir Kore firması...ve Kore malları benim favorim olmuştur... şu detaylara...
  9. mete_han

TVS 2012 Cup NEO X3 İ Fuarda

.... Arkadaşlar Fuarda TVS den yeni bir cup model gördüm ve bunu sizlerle paylaşmak istedim... İnanın fiyatını sormak aklıma bile gelmedi...resmen aşık oldum namıssıza... böyle güzel bir cup daha görmedim..uygun bir fiyat olursa (mesela 3000 lira altı)...aldım gitti...:cat: Hint malı...
  10. mete_han

2012 Fuar Çekilişinde Ducatı Monster 696

... Fuara katılan arkadaşlar davetiyelerinizi girişe verdikten sonra size bir adet çekiliş kuponu verilmektedir... örnekte gördüldüğü gibi... Çekiliş kuponu üzerine ad soyad adresinizi yazdıktan sonra fuar alanı üst kattaki bu kutuya atıyorsunuz ve bir katılım hakkına...
  11. mete_han

Honda 2012 Motosiklet Fuar Fiyatları

Arkadaşlar bazı yeni modellerin gelmesi nedeniyle bu rakamların olduğu listeyi belki görmek isterseniz diye düşündüm...:king:
  12. mete_han

Motor Satışında Ölücü-Mezarcı-Takascı-Şu Kadar Varcı Tipler

Geçenlerde bir mondail motorun satışına arkadaşımın ricasıyla aracı oldum ilan verdim... akıllarar zarar tipler öyle teklifler sunuyor ki...:P şaşrsınız... 1750 dediğimiz motora 1000 liram var diyenden tut... Murat 124 le takas olur mu diyene kadar...ki takas yoktur diye özellikle...
  13. mete_han

Honda Honda Wave 110i (Yeni 2012)

Arkadaşlar şu an itibariyle öğrendiğim bir detayı paylaşmak isterim...fiyat vs hakkında detaylara ulaşamadım... Honda fuarda yeni bir modeli daha görücüye çıkaracak... çelik jantlı bir model ve enjeksiyonlu Wave 110 İ... fuarda incelersiniz gari...:P Önce video...
  14. mete_han

MODENAS GT 135 Türkiye'de Mİ (Balıkesirlilerden Rica)

Düzenli olarak sahibinden.comu takip ederim...modenas markasıda yıllardır biz Egelilerin beğenisini kazanmıştır... Bir ilan gördüm...Modenasın bu modelini getirdiklerini söylüyorlar... Bandırmada yaşayan varsa bu firmaya gidip motorun birkaç fotoğrafını çekebilirmi... firmanın reklamını...
  15. mete_han

MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

Evet arkadaşlar güvenlikci gardaşınız Mete Handro meslekdaş dayanışması adına bu konuyu açtı...hem motorcu hem güvenlikci isek ne mutlu bize...:P show logosu stıkırdır...resmi kimlikte böyle bişey yok yani...:P Benim Güvenlik işine başlamam tesadüfle oldu...2001 e kadar Ön Muhasebe...
  16. mete_han

Sizce En Güzel Kadran/Gösterge...(CC Farkı Yok)

Dikkatimi çekti de hepimiz kadranlara çok takmış vaziyetteyiz...bir motordan beklentilerimiz doğal olarak arttı...en azından bir devir saatinin olmaması bile bizi motordan soğutabiliyor veya motorun imajını sarsabiliyor...ve devir saatsiz motor olmaz diyebilirim...:) bu konuya değinmek...
  17. mete_han

Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Genel Bakış Trafik canınızı mı sıkıyor? Şehrin sokaklarında dolaşmayı mı özlediniz? Tüm bunlar için size ekonomik, modern görünümlü, kolay kullanımlı bir yol arkadaşı sunuyoruz. Hem eğlenmek hem de işyerinizin siparişlerini hızlı ve kolaylıkla ulaştırmanız için üç farklı renkte sunulan CB125...
  18. mete_han

Henüz Görmeden Yeni Motor Sahabısı Oldum :)

Evet beyler...gelini henüz göremedim...:queen: görücü usül oldu diyelim...aynen böyle...:queen: biraz önce servisim D&B Hondanın patronu Gökhan Konşukla konuştum...kendi sağa sola gitmek için kullandığı Honda Actıvayı bana 2150 ye verdi...:thumleft: Servis sorumlusu Kasımın ve Gökhanın...
  19. mete_han

İşten eve evden işe Emanet Motor Arıyorum...

Evett ...:P Acayüp kardeşimin emanet mondıalini yaklaşık 1.5 aydır kullandım..Allah ondan razı olsun...bu hafta sonu itibariyle ona da lazım olacağından dolayı motorunu iade ediyorum...1.5 ayda 500 km yaptım... sağda solda gezmeden sadece 4 km lik işyerine (Ayazağa Kumburgaz yolu Show TV)...
  20. mete_han

Honda'nın 2012 Bombası 125 CC 2 haftaya geliyor

Evet arkadaşlar Bombacı Mülayim kardeşiniz Mete Handro iftiharla sunar...:cherry: 2 haftaya bir 125 lik modelin geleceğini öğrenmiş bulunmaktayım... bilirsiniz ki servis dedikodularıyla forumdaki şumu gelcek bumu gelcek muhabbetleriyle ile banstarınızın işi olmaz...:P direkt istihbaratı...