Arama sonuçlarınız

1. G

Hondayla sorunum var

Merhabalar mt ailesi yazım biraz uzun oldu ama sonuna kadar okuyup yorum ve fikir yaparsanız beni çok mutlu edersiniz.Konuya gelirsek Temmuz ayında cbr 250r alarak aranıza katıldım motosikletim 2014 model 0 km aldım kullandım eylül ayında motorum hiç bir şey yokken 4bin devirden sonra gaz...
  2. G

Ebayden komisyonlu ürün getirebilecek var mı ?

Arkadaşlar merhaba izmirde ebayden kendim alma şansım yok iki ürün almak istiyorum bu iki ürünü benim için alabilecek var mı sanırım ücretleri 100 lira civarı ediyor eğer yapacak varsa ben bu ürün için 150 lira vereceğim sipariş edene tek şartım ürünü alırken veririm parayı siparişten önce...
  3. G

Cbr 250r 2014 egzoz koruması nereden alabilirim

Öncelikle iyi akşamlar yeni kasa cbrımda egzoz konusundan çok muzrdaribim yoldan en ufak bir yaprak uçsa egzoza yapışıp iz bırakıyor çıkarması baya zor oluyor internette ararken cbr300r abs modelinde gördüm korumadan galiba fabrika çıkışı öyle ama hondanın amerika sitesinde baktığımda yoktu...
  4. G

Topcase yerine seyahat sırt çantası

Arkadaşlar merhaba kısa bir süre sonra karadeniz turuna çıkıyorum motorumu yeni aldım yan çanta veya topcase fiyatlarına bakıyorum aşırı pahalı ve motorumun bütün karizmasını bozacağına eminim sizce topcase yerine böyle bir çanta alıp sırtıma taksam yükünü seleye vereceğim için ağırlıkta yapmaz...