Arama sonuçlarınız

1. A

250cc Kategorisinde Yakıt Konusunda En Tasarruflusu Hangisidir?

Arkadaşlar bu katagoride en iyi seçim hangisi olur? Şuan kullandığım 150cc ve yükseltmek istiyorum bütçe 10-12.000 TL arasıdır.
  2. A

En Uygun Aküyü Nereden Bulabilirim. Bu Sizce Nasıl?

Merhaba HONDA PSİ 150'inin aküsü ömrünü bitirdi. Yeni akü alıcam ama fiyatları yüksek bu aralarda maddi sıkıntı var. 12 Volt 7 Amper oluyor sanırım motorum için!... http://www.akudunyasi.com/Energy-SMF-12N7A-BS-12Volt-7Amper-Aku-012V-0007Ah,PR-2845.html bu var 60 TL Yuasa almak isterim ama...
  3. A

Elf 611 Beyaz Open Face Kask nasıldır? Kullanan var mı? 54,00 TL

Arkakadaşlar scooter'da yedek kask bulundurmak istiyorum bagaja sığıcak bu tarz kask olabilir. Ve fiyatı da makul benim için (54,00 TL)...Sizce nasıl kasktır? Özellikleri; ▪ Open Face ▪ ECE Güvenlik Sertifikalı ▪ Kademeli Ayarlanabilir Çene Bağlantı Aparatı. ▪ Taşıma kılıfı hediyelidir. ▪ ABS...
  4. A

Pazar günü sirkecideki motorsiklet malzemeleri satan yerler açık mıdır=?

Pazar günü sirkecideki motorsiklet malzemeleri satan yerler açık mıdır=? ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ---------- Motamax mesela açık mıdır hasanpaşadaki?
  5. A

Kask Ve Koruma Tavsiyesi

Arkadaşlar 200 tl'ye kadar Açılır Kask tavsiyenizi alabilir miyim..güneşten korumalı olursa iyi olur. ceket olarak uygun bir model var mı önerdiğiniz ve nereden alıcağımı bilmiyorum pek yönlendirirseniz sevinirim. motorumu bugün aldım yarına kadar bunları tamamlamalıyım. İstanbul Anadolu...
  6. A

Sym Fiddle 2 - Kmyco Super 8 - Agility City 125 Durumuma Göre Tavsiyeniz?

Merhaba Ataşehir tarafında oturuyorum evimle iş yerim arasında 3,7 km mesafe var haftaiçi iş haftasonu da gezmek için kullanıcağım bir scooter düşünüyorum. Boy: 1,78 Kg:70 Benim için önemli olan sağlamlık ve benzin masrafının çok düşük olması :D Günlük 10 km yapsam ne kadar benzin yakmış olur...