Arama sonuçlarınız

1. TanImsIz

Kanuni Bobcat aldım (resimler)

1 şubat günü sıfır km bobcat aldım arkadaslar, istediğim sarı renkti ama hicbiyerde bulamadım mavi aldım:) 2007 model. Pek resim çekme fırsatım olmadı, çektiklerimde cep telefonu ile, o yüzden biraz kötü idare ediniz :)
  2. TanImsIz

''Gercek"" Soba egzoslu motor :)

Mahalle apaçileri :santa:
  3. TanImsIz

Satılık veya Takaslı Aprilia

Arkadaslar tarz değişikliğinden dolayı motorumu satıyorum, naked veya enduro modeller ile takas düşünebilirim, 2002 model Aprilia RSV 1000 15,000 km (nokta hatasız ve orjinal) extra olarak ; 8000 K xenon , ve mono kapak vardır. 13,000 TL ilan detayları ...
  4. TanImsIz

600-750-1000 cc icin mivv egzost

28 mart 2009 da aldım, sıfır kadar temiz,toplamda 50 km yol yaptı, şuan motorumun üzerinde takılı ama kullanmıyorum.. Susturucusu, kelepcesi, ara borusu ve sticker ları yanında verilcek. Mivv italya yapımıdır, suono modelidir.Piyasadaki ucuz egzoslar ile karıştırmayınız arkadaslar.Gövde...
  5. TanImsIz

1200 km, 3 aylık motor 1.450 TL.

İse gidip gelmek icin aldığım motorumu artık kullanmadığımda bu fiyata veriyorum, temiz sorunsuz ilk bakımı yapılmıs ve kendi kapalı garajımda muhafaza edilmektedir. Garantisi devam etmekte , 2007 model olup 2008 in Kasım ayı trafiğe çıkışlıdır. Dahada indirim istemeyin arka çantayıda hediye...
  6. TanImsIz

Kappa Renkli Topcase (kırmızı 35L)

Cok az kullandığım ve şuanda fazlalık olmasından dolayı kullanılmayan arka çantam satılıktır, sıfır kadar temizdir sıfırı 280 liradır (feyizoğlundan bakabilirsiniz) alt bağlantı aparatı ve 2 anahtarı ile beraber 210 TL. Saygılar
  7. TanImsIz

Yepisyeni Motorum Aprilia RSV 1000 !

Henüz bugün aldım 2002 model orjinal :) Daha güzeli sizlerin olsun :wiinkk: Resimler biraz kalitesiz ve karanlık çıktı idare edin
  8. TanImsIz

2007 Tertemiz ve Dopdolu Gt 650 Hyosung

Arkadaslar tarz değiştirmek icin özenle baktığım motorumu satıyorum, takas tekliflerinede açığım. Bakımları eksiksiz gününden önce yapıldı. Marka : Hyosung Model : Gt 650 Comet 2007 Renk : Kırmızı Km : 13.800 Aksesuar: Xenon far 8000k uzun kısa (motorlu) Tiger Egzos...
  9. TanImsIz

Bir cub bir aile..

Bugün öğle saati itibari ile bizzat kendim çektim..
  10. TanImsIz

18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

Katılan tüm arkadaslara teşekkür ediyorum keyifli bi gündü. Gidiş yolunda talihsizce düşen iki arkadasıma büyük gecmis olsun diyorum görüp göreceğiniz son kaza olsun :pale: Allahtan size bisey olmadı. Arkadaslar tüm resimlerin bi başlık altında toplanmasını rica ediyorum.. Benden bi kaç resim.
  11. TanImsIz

110.000 Km deki Mondial 151 ?

Sahibinden.com daki ilanları gezerken gözüme çarptı, acaba doğru olabilirmi 4 defa rektefiye edildiğini yazmıs :silent: Buyrunuz ; http://www.sahibinden.com/110_000_km_de_mondial_151rsWQQaXQQ7570903WQQpXQQdisplayitem
  12. TanImsIz

Günün fotografı :)

İyi uykular :P bikepics.com'dan alıntıdır
  13. TanImsIz

Yeni motorum Hyosung Comet 650

Selam arkadaslar, uzun süredir almayı planladığım ama bi türlü karar veremedigim (cbf 500 ve comet 650) ikiliye son noktayı koydum, henüz 180km yaptım gezip tozdukca size izlenimlerimi aktarıcam:wiinkk: Cıplaklar kervanına bende katıldım eh bi hayırlı olsun dersiniz artık:bounce:
  14. TanImsIz

Leovince Performans Egzosu 400-600cc icin.

Arkadaslar iki hafta önce aldığım egzosumu, motorumun orjinal egzosunu almak istedigim icin satıyorum. Aslı, Burgman 400 icindir komple titanyum fakat tüpünü 600cc ss makinalarda dahi kullanabilirsiniz. Susturucusu kafasındadır 30sn de çıkartıp geri takabilirsiniz. 3 gün kullandım şuan...
  15. TanImsIz

Satılık Kappa arka çanta 26 L

Daha büyüğünü aldığım icin satıyorum, bikaç yerinde çizik var onun haricinde sağlam ve kullanıslı.Aparatı ve iki anahtarı birlikte.. 100 ytl 0555 720 41 03
  16. TanImsIz

Satılık yerli yapımı performans egzosu

3 gün kullandım motorumda istedigim sesi alamadığım icin satıyorum.tüm bağlantı aparatlarıyla beraber. 200 ytl. 0555 720 41 03
  17. TanImsIz

Satılık Gilera Nexus 500

Gapalı garaj motorudur, km sini uzun yolda yaptım (ist-adapazarı) temden gidip geliyorum hafta sonları.2005 Aralık trafiğe çıkışlıdır. Tüm bakımları eksiksiz yapıldı özenle kullanıldı. Performans egzoslu, alarm,disk kilidi,branda,givi çanta taşıyıcı, 26L kappa arka çanta, siyah siperlik. 2005...