Arama sonuçlarınız

1. TanImsIz

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Not aldım, maps e ekliyorum. Zamanım bol , inşallah onuda yaparız. Teşekkürler Teşekkürler O yoluda kullandım , kozak geçidi ve Bergama'ya iniş harika. Firketeye yakın virajları var. Manzara ve köy geçişleride güzel. Bir tek asfalt ın biraz daha iyi olmasını beklerdim. Gezilerde gittiğin...
  2. TanImsIz

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Merhaba değerli forumdaşlar. Balıkesir in şirin beldesi Burhaniye / Ören 'e yerleşme kararı aldıktan sonra ilk işim buralara uygun bir scooter almak oldu. 125 cc yeter mi yetmez mi hesabı yaparken , ' atımız yiğit olsun ' diyerek 250 / 300 sınıfı maxi scooter lara göz diktim. 1 aylık...
  3. TanImsIz

Yamaha Rezilliği!!!

Tek onurlu japon Suzuki.
  4. TanImsIz

İzmir- İstanbul Gözlemeci&Köfteci tavsiyesi

Festiva , parali yol gelmeden önce çok güzel biyerdi. Tatil yolu üzeri olduğu icin herkesin mutlak suretle durduğu. Şimdilerde çoğu dukkan boş, hatta terk edilmiş harabe gibiler. Eski günlerini bilenler icin şu anki hali göz yaşartıcı 😢
  5. TanImsIz

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Sana bunlar yakışıyor abi , daha doğrusu bunlarla gezmek. Çok daha güzelleride senin olsun ama, 100 lük Falcon la yaptığın gezileri ben tekrar tekrar izliyorum. Ne zamanki motoru değiştirdin, bizden uzaklastın.
  6. TanImsIz

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Şurda 50 olmama 6 senem kaldı. İlk işim GS almak ve göbeğmi kaşıya kaşıya forumu gezmek olucak. Belki bi elimde gözlemede olabilir.
  7. TanImsIz

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Yalakalık kısmını pek umursamıyorum , neticede bu işe başlamış pür'ü pak kalabilmiş kimse yok. Testi akarken doldurmak gerekiyor. Farklı düşüncelerim var bu kişilerle ilgili. Kolaçan : İçerikleri ( kurye ve honda ağırlıklı ) ve şiveli konuşmasından dolayı bi türlü sevemedim. Motosiklet...
  8. TanImsIz

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Severim ben Prosofi yi, uzun yol videolari guzeldi. Yakin zamanda zaten Suzukinin egzosundan ceza yemisti, ama durust adam , eğriye eğri demesini biliyor.
  9. TanImsIz

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Nisan sonunda Balikesir e gidicem, gitmeden organize olursak mutlaka gelirim. Ben zaten bu rotayi yapmistim :) https://www.motosiklet.net/forum/konu/istanbul-edirne-sarkoy-ucmakdere-gezim.214646/
  10. TanImsIz

Yaş itibariyle Maxi Scooter a geçiş yapanlar...

Yaşla alakası yok, ben 23 yaşında Nexus 500 almistim. ( Sene 2005 ) En son da Ak550 'm vardı. Hâlâ da tadı damagimda.
  11. TanImsIz

GS ve gözleme ikilisi

Şile / Ağva yolu üzerindeki gözlemecilere takılan GS cilerden bahsediliyor. ( Alay ediliyor ) Sebebide ; GS neticede dünyayı dolasabilecek donanimda ve amaçla yapılmis bi motor, sen bunu alıp buralarda mı dolasiyosun ? demenin ( dalga gecmenin ) kısa yolu. Edit : Tommy daha anlaşılır yazmış zaten 🙂
  12. TanImsIz

Yeni Triumph Trident 800

Naked da yuvarlak far hep favorimdir. Yakışıklı olmuş.
  13. TanImsIz

9 Kasim CONK BAYIRI

Söz bana ait değil, ' biraz araştırma yapmayı deneyebilirsin ' bence.
  14. TanImsIz

9 Kasim CONK BAYIRI

Conkbayırı'na tırmanan 500 bin kertenkele, sonunda gördü neymiş Çanakkale :) Gazanız mübarek olsun.
  15. TanImsIz

Y-AMT , Quick shifter?? Nereye gidiyor? Ruhu Öldürüyor mu?

Bundan 20 sene öncesi motor tam bi ErRrrKkEK işiydi. Teknolojisi bi tarafa motora binenlerin kıyafetlerine ben daha çok takılıyorum. Gri picama , naylon mont , beyaz çorap , sağına soluna maymun peluş oyuncaklar :) Lolipop gibi tipler.
  16. TanImsIz

U dönüşü yapan arabaya çarpan motorcu 34 Bin TL ceza yedi

Motorcudan yana olucak bisey yok, Ehliyet yasal bir belge , yoksa aracı kullanamazsın bukadar basit. Karşı tarafın masrafını , değer kaybını ödesin, üstüne cezayıda.
  17. TanImsIz

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Kızcağız konuyu coktan terk etmiş ama yardim sever arkadaşlarımız görevlerini yerine getirecektir.
  18. TanImsIz

İstanbul - Bozüyük - Eskişehir - Bilecik Günübirlik Gezimden..

Hazır havalarda biraz serinlemişken günübirlik tur yaptım. Rota : İstanbul ( Pendik ) - Yalova - İnegöl - Bozüyük - Eskişehir - Bilecik - Adapazarı - İstanbul Kısa bir gezi raporu vermek gerekirse ; Pendik feribotu ile Yalova'ya geçtim. Bursa çevre yoluna bağlanarak İnegöl e doğru dümeni...
  19. TanImsIz

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Artik gecmis olsunmu, oh kurtuldun mu diyelim bilemedim ama hayirlisi ne ise o olsun diyelim. Şahsi fikrim, 50 de olsa ver kurtul artik , zaten sogudun. Elinde durdukca yaptirmak isteyeceksin , yine sana bi ton masraf acip yeni motor alma yolunda ayagina taş olacak. Duygusal bi bağ...
  20. TanImsIz

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Herkes motora kalp masajı yapıyor. Kimse ölmesine razı değil. O motor senin bi markan artık Kaan :) KöfteSaki