Arama sonuçlarınız

1. f0cus

A101 Apec ps5 125 cc motosiklet alınır mı?

Yakın tarihte bu modellere bakıyorum. sarı sitede 40 bine 12 taksit yapıyorlar. Şimdi sizin linke girdim 35 bin ama stok yok. Kronik problemleri ve montaj hataları bi hayli fazla. Eliniz anahtar tutmuyorsa iş görmez
  2. f0cus

CL-X 700 Yağ ışığı

O sarı ışık kill switchi açınca açılıp sonrasında motosiklet çalışınca 1-2 sn sonra kapanması normal. Muhtemelen öncesinde de vardır fark etmemişsindir hocam
  3. f0cus

Otomatik vites naked tarzı motor önerisi

Bütçeyi arttırmanız kaydıyla MT07&MT09 - Y-AMT tam aradığınız model https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/motorcycles/y-amt/
  4. f0cus

Otomatik vites naked tarzı motor önerisi

300 bin - otomatik - naked Bir şeyleri değiştirmen lazım, ya fiyat yada tarz
  5. f0cus

İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?

motosiklet borsasının taşıma hizmeti var güvenilir ancak fiyatlar hakkında bilgim yok
  6. f0cus

2025 Motosiklet Trafik Cezaları

Her şeye okey de sonuncu kırmızı ışık neymiş öyle 5 10 15 20 diye uzuyor 🤡
  7. f0cus

Orijinal Akrapovič sıkıntı çıkarır mı?

Olur hocam, orijinali sertifikası, belgesi ıvır zıvırı etkilemiyor polisimizi, bugün orijinal akrapovic tüple ceza yiyecektim. Allah'tan yanındaki tecrübeli polis katalizör var bundan ses çıkmaz dedi ortamı yumuşattılar da saldılar beni. Sorguyu yapan polisin cezayı yazması için tek sebebi...
  8. f0cus

Sürücü kurslarındaki rezillik

Ben kurnaz değilim hocam, sistem bunu gerektirdi yaptım. Ben istedim ki motosikleti almadan ehliyetimi alayım ceza vb bulaşmayayım. E motosikleti alıp sürdükten sonra ne diye gidip yüksek fiyat vereyim? MEB kurumu denetlemiyorsa benim verdiğim parayı denetleme lüksü de yok kimse kusura bakmasın...
  9. f0cus

Sürücü kurslarındaki rezillik

İlk A2 ehliyetimi alırken çevremdeki 5 kursla da aynı problemi yaşamıştım. 3ü direkt eğitim vermezken diğer 2si MEB'in belirlediği tavan fiyattan daha fazla fiyat çekmişlerdi. Sonuç ne oldu, motorumu aldım. Allah'a şükür düşürmeden öğrendim. 6 ay ehliyetsiz gezdim, en son polisin çevirmesi ve...
  10. f0cus

gidon sonu ayna

Korumaya ihtiyaç yok ise 700 clx sportun orijinal aynaları hem iyi gösteriyor hemde istediğiniz gibi. Fakat arkadaşların önerdiklerinden bir tık büyük
  11. f0cus

600cc 4 silindir naked motosiklet kararsızlığı

Ses bu işin sonraki evresi zaten bu motorların bir çoğu sürüş zevki olan, viraj kabiliyeti güçlü motosikletler. Maddi sebepler tamamen kişiyle alakalı bir şey bunu optimal bir karşılaştırmaya koymamalıyız Sizin şu yorumun mantığına göre herkes dual sport, yada sport touring model alsın 🤡
  12. f0cus

600cc 4 silindir naked motosiklet kararsızlığı

Sebepleri üstteki linkler. Magandalar, gereksiz şehir içi ses yapanlar, mevzuata uygunsuz düz boru egzoz çekenler hariç olarak konuşuyorum. 4 silindirin mevzusu bambaşka Birde kendi hayalim olan yanılmıyorsam TR de 1 elin parmağını geçmeyecek kadar girişi anca olan bir model bırakayım
  13. f0cus

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

Düzelmez, bu tarz değişimler sıkı bir yönetim caydırma politikaları ile minimum 3 kuşak
  14. f0cus

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

Bugün LTR125 Strada ve Ressivoya baktım. LTR de tahmin ettiğim gibi oyuncağa binmiş gibi gözüküyorum Strada ve ressivo güzel ancak bayiler ayıkmış zam mevzusuna "Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı Kredi Kartına 6 ay Taksit" yazan fiyata nakit fiyatı çekiyorlar. %30 ödeme olursa vade farksız 6...
  15. f0cus

Yamaha MT25 Motorumun Motor numarası silinik

Motosiklette bakan tüvtürk çalışanı görmedim ama araç için şöyle bir durum var. Bır kısmı okunup bazı kısımlar (yağ kir pas) sonucu okunamıyor ise okunamadı diyip hafif kusur sayılıyor ama komple silinikse kalıyor
  16. f0cus

Bagalar kaç gr? Keza üstünde gelen varyatörün kodu kayış kodu hakkında bilginiz varmı? Muadil ürün var ise üretici de vardır. Hondanın PCX i için 10 tane yan sanayi üretici varsa şu an ki düzenlemeyle sizin tabirinizle öbür markalara kayacak ve tutacak model için yine aynı üretim hızında üretim...
  17. f0cus

Hocam haklısınız, ilk motorumdan şu an ki motoruma kadar UMA sebebi ile parça problemi yaşamış birisi olarak, çinli, nispeten ucuz, yedek parçasından ziyade honda karşılığı muadil parçası olan 2 model belirledim. Birisi 125 Ressivo diğeride Strada 2side alt blok olarak hondanın parçaları ile...
  18. f0cus

Bu başlığı yorumları okuduktan sonra, yaklaşık 2 aydır düşündüğüm "acaba şehir içi fıtı fıtı için scooter mi alsam" yarasını tekrar deştim. 3 model belirledim su soğutmalı hafta sonu bakacağım aksilik olmaz ise bakalım bayiler ne diyecek
  19. f0cus

Zincir Yağlamak İçin Wurth Dry Lube Nasıl?

Putoline Drytech, İpone X-TREM CHAIN ROAD, Würth HHS Drylube 3ünü de kullanmış birisi olarak şunu söyleyeyim En az sıçratan Drytech, uzun ömürlü olan xtrem chain road, rengiyle güzel gözüken ve zincir yağlı mı değil mi hızlıca anlaşılabilen drylube Km olarak; İpone>Würth>Putoline Koruyor bu...