Arama sonuçlarınız

1. f0cus

Ankaradan Selamlar...

Hayırlı olsun, hoşgeldiniz Ankara'da araçlar biraz motosiklet konusunda bilgisiz temkinli olmakta fayda var diyeyim
  2. f0cus

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Gereksiz pahalı olarak düşündüğüm motosiklet, özellikle 0 alacak iseniz Bunun yerine benzer tarzda 250CL-X bakın derim
  3. f0cus

Bloktan gelen ses normal mi

1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz. Bırak aynı konunun olup olmadığını kontrol etmeyi, kendi açtığın...
  4. f0cus

Bloktan gelen ses normal mi

https://www.motosiklet.net/forum/konu/egzantirik-zincir-sesi-hk.222759/#post-4861859 bu konuyu devam ettirmek yerine neden yeni konu açtın anlam veremedim
  5. f0cus

Egzantirik zincir sesi hk

https://prnt.sc/QhtQs_wcAj1n Chatgpt sanılanın aksine çok fazla şeyi analiz edebiliyor, problem yok diyor gpt abimiz
  6. f0cus

Ankara usta deneyimlerim.

UMA servislerinden olup hafif kurumsal gözüken bir çok yere gittim ama ne ustalık ne hizmet görebildim. En son Ayaz Moto Garaj'ın ustası Levent Abi 250clximi kurmuştu, o günden beri oraya gidiyorum. Vedat Usta Levent Usta, Necati Usta kral adamlardır. Yoğurttan ağzı yanıp sütü üfleyerek içen...
  7. f0cus

gmoto veya webike alışveriş yapanınız var mı?

Merhabalar Bahsettiğiniz sitelerden alışveriş yapmadım ancak Sunstar ve ve JT yi Türkiye'ye getiren Teknik motoya sormayı denediniz mi ? Kataloglarda çıkmasa bile getirtebilirler diye tahmin ediyorum
  8. f0cus

Sintermetal Balata Kullananlar

EBC hh kullanıyorum Brembo kaliperlere takılı, üstünde gelen orijinal brembo balatalar ile en ufak fark görmedim
  9. f0cus

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

Harika gezi ve yazısı olmuş emeğinize sağlık
  10. f0cus

Yamaha MT-07 Olgun ergen

10 senelik hort
  11. f0cus

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Pek tasvip edilmese de sağlam sürüyordu hakkını vermek lazım Allah rahmet eylesin
  12. f0cus

TR'de Modifiyenin Yasak Olmasının Rasyonel Sebebi Nedir ?

Hocam modifiye sadece Türkiye'de değil çoğu Avrupa ülkesinde yasak Daha doğrusu kuralına uygun yapıldığı takdirde serbest, siz sanıyor musunuz ki onroad kullanılan modifiye araçlar teknik muayenesi yapılmadan trafiğe çıkıyor. Avrupa'da öttürürler adamı. 50cc motosiklete kit yükseltmesi yapılıp...
  13. f0cus

Mondial Drift L 5. vitesten 1. vitese düşürdü

Yüksek ihtimalle müşür ile alakalı durum mekanik olarak mümkün gözükmüyor
  14. f0cus

Motor yükselteceğim, tavsiye lazım.

CFmoto düşünecek iseniz 700CL-X serisini öneririm. 450sr ın kronikleri belli
  15. f0cus

Oksijen sensörüne lehim yapılırmı

Hocam egzozun o temizlikte olup sensörün o kadar paslanması normal değil kablolarında birbirine değmesi normal değil Aldığınız yere götürün derim
  16. f0cus

Aksiyon kamerası için SD micro hafıza kartı

v30 ve uhs-3 olması lazım yeni nesil aksiyon kamerasında kayıt alabilmesi için en sağlıklısı kullanım kitapçığında önerilen yada official sitede satılan karttan almak Eğer ki vlog, içerik vb için videoları kopyalamayacaksınız 128gb da yeter, yok ben kopya alacağım derseniz128gb ı tek batarya...
  17. f0cus

İkinci el piyasası

sırf bu yüzden mesaj almayı kapattım. bir çok kendini akıllı sanan kişi "lan şunu yarı fiyatına kapatsam aldığım fiyatın üstüne 3-5 koyup satsam" kafasında. Ciddi adam zaten arıyor
  18. f0cus

Motorun kafası sağa daha çok dönüyor

Elcikler, gidon topuzları orijinalden farklı, büyükçe bir stunt demiri var Sanki bir tık bu renkli hayatı siz seçmiş gibisiniz
  19. f0cus

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Kazasız belasız hayırlı olsun
  20. f0cus

Temiz *Bilinçli Kullanıcıdan * Bakımları Eksiksiz * 700CLX Sport

Marka: CFMoto Model: 700CL-X Sport KM: 21500 Renk: Gri Fiyat: 235.000₺ Açıklama: İlan No: 1261368236, forumdan gelip, abartmadan pazarlık yapan arkadaşlara fiyatta ekstra %5 inerim İl/İlçe: Mamak/ANKARA