Arama sonuçlarınız

1. babaçi

Görmeden motosiklet sürüyor

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gözleri görmeyen şahıs, motosiklet ile trafiğe çıkıyor. İlçe merkezinde motosikletle dolaşan kör sürücüyü görenler dehşete kapılıyor. Sındırgı'da müzisyen olarak düğünlerde çalgı çalıp şarkı söyleyen Muammer Demirdöğen, nam-ı diğer "Kör...
  2. babaçi

bacağının koptuğunu fark etmedi

Japon motorcu bacağının koptuğunu fark etmedi 14.08.2007, 17:22 Japonya'nın Hamamatsu kentinde bir motorcu, yaptığı kazada bacağının koptuğunun farkına varmadan kilometrelerce gitti. AA - Bir grup arkadaşıyla yola çıkan 54 yaşındaki Japon motorcu, virajı alamayınca yoldaki güvenlik bariyerine...
  3. babaçi

site de ayaklanma var

http://www.netdisaster.com/go.php?mode=manif&url=http://www.motosiklet.net/index.php
  4. babaçi

Apple'dan Explorer'a rakip tarayıcı: Safari

Apple, Microsoft'un Explorer'ı ve Mozilla'nın Firefox'u ile rekabet edecek kendi web tarayıcısı Safari'yi çıkardı. Apple şirketinin başkanı Steve Jobs, hedeflerinin büyük olduğunu ve Safari'nin pazarın yüzde 4,9'unu ele geçirmesini amaçladıklarını belirtti. Safari'nin Windows'un en hızlı...
  5. babaçi

ilk vitesli motorum:ybr 125

2 senelik scooter yolculuğundan sonra 12000 km yapmamın verdiği güvenle ilk vitesli motorum olan ybr 125' ime bugün sahip oldum:bounce: daha önce 1992 yılında bir kaç kez mz 251 kullanmışlığımın dışında vitesli tecrübem hiç yoktu.:pale: eski sahibi sağ olsun motoru iş yerime kadar getirdi.bu...
  6. babaçi

ybr arıyorum

arkadaşlar başlangıç için felan değil 3-5 sene binebileceğim 2000 ytl civarını geçmeyecek 2005 2006 model yüksek km olmayan başlangıç için alıpta satmak isteyen arkadaşlar varsa ben talibim.bu arada elimdeki as125 motorumuda değerlendirmek istiyorum.tavsiye edebileceğiniz motorların resmini...
  7. babaçi

sorunsuz,bakımlı as125t

arkadaşlar artık vitesliye geçmenin zamanı geldi motoruma gözüm gibi baktım,bana bu güne kadar hiç problem çıkarmadı, 2005 model 12000 km de 1000 ytl irtibat 0535 733 37 97 coşkun TIKIZ [email protected] http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4110108
  8. babaçi

lütfen sonuna kadar izleyin

bende sitemiz için birşeyler yapmaya çalıştım http://www.paperboy.nl/?PID1=22%242%23V%29%2E3ZT%2E%25D%2FP6G%40%2ER%5EJ%40%21%0A
  9. babaçi

amortisörmü kırıldı ?

arkadaşlar teknik konularda bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.sorunum as 125 t ile şimdi kısa bir mesafeden geldim yolda çatır çutur sesler geldi durup sağına soluna baktım birşey görmedim.eve gelip motoru yan ayaklığa aldığımda motor yere oturdu.orta sehpaya aldım amortisör yayının lambur...
  10. babaçi

fuardan aksesuar alınırmı?

arkadaşlar cuma günü fuar'a gideceğiz,bir kaç parça aksesuar alacağız kask,kilit,eldiven vs. gitmeden sirkeci den alsak mı? fuarda bu tür şeylerde promosyon yapılıyormu yada fuardır deyip bindiriyorlarmı? daha önce fuardan alışveriş yapan varsa önerilerinizi bekliyoruz?:pale:
  11. babaçi

1 Mart'ta dünya 5 dakikalığına duracak!

Küresel ısınma konusundaki kampanyalara destek için 1 Mart'ta, tüm dünyada ortak bir eylem gerçekleştirilecek. Dünyanın her yerinde yerel saat farkı gözetilmeksizin 19.55-20.00 arasında tüm enerji kaynakları kapatılacak. Eylemin amacı; söz konusu kesintiyle meydana gelecek enerji tasarrufunun...
  12. babaçi

Borusan'dan ücretsiz 2. El Motosiklet fuarı

Borusan Otomotiv'in elindeki motosikleti satmak isteyenlere bir müjdesi var. Kullanılmış Motosiklet Pazarı, 03-04.Mart 2007 “Borusan Otomotiv Kullanılmış Motosiklet Fuarı” adıyla ilk defa kapalı alanda yapılıyor. Fuara katılmak ve ziyaret etmek ücretsiz. Tek yapılması gereken...
  13. babaçi

organlarıyla 5 kişiye umut oldu

arkadaşlar dün gazetede okudum çok üzüldüm.lütfen biraz daha dikkatli olalım :pr: :pr: :pr:
  14. babaçi

en az yakan motosiklet!!!

arkadaşlar fotoyu çekecem diye az kalsın düşüyordum.yer ümraniye carrefoursa önü.10.12.2006
  15. babaçi

iş dönüşü gülümseyin

Karadeniz'deki ayakkabıların içinde ne yazıyormuş ? Önce parmaklar Karadeniz'deki kola şişelerinin altında ne yazıyormuş ? Diğer taraftan açınız . Laz yolda senet bulmuş, ne yapmış ? Gitmiş ödemiş Laz bu sefer yolda yüklü bir senet bulmuş, ne yapmış ? Yurtdışına kaçmış... Laza sormuşlar "...
  16. babaçi

lastiklere nitrojen gazı?

bugün lastiklerime(motorun) nitrojen gazı doldurttum.acaba başka kullanan varmı?faydaları ve zararları nelerdir.:salut: