Arama sonuçlarınız

1. E

lastik hava basıncı

Kitapçığında 32,6 psi eşdeğer olan 225kpa yazıyor ön arka için. Fakat ben de öne arkadan daha az basmak için arkaya 32 basarken öne ya 30 ya da 29 basıyordum. Nedenini bilmiyorum ama düşük basınçlı lastikle sürmek daha güvenli hissettiriyor öne 32 bastığımda kıvraklığı gitmiş gibi hissetmiştim...
  2. E

lastik hava basıncı

voge 250 rr 2024
  3. E

lastik hava basıncı

Olabilir lastikçi 40km dikkat et dedi ben garanti olsun 200km çok dikkatli kullanıcam ve alışa alışa sürüşümü agresifleştireceğim ama gerçekten ekstra bi garip geldi sanki slalom yaparken düşecekmişim gibi hissettim. Ama dediğiniz gibi lastik iyi taksitle rosso 3 bulamadığımız için bunu aldık...
  4. E

lastik hava basıncı

evet kitapçıkta 32,6psi yazmışlar petrole gidince 32-30 basıcam yine eskisi gibi.Bakalım bu farklı hissetmemin sebebi basınçtan mıymış yoksa alışmam mı gerekiyormş
  5. E

lastik hava basıncı

Pilot power 2ct lastikler aldım lastikçi arkaya 35psi bastı normalde öne 32 arkaya 29 bastığımı söyleyince düşük dedi. 35 sana çok geliyorsa şuna bak dedi lastiğin üzerinde 38psi mi 40psi mı ne yazıyordu. Lastik yeni değişti diye alışmam mı gerekiyor bilmiyorum ufak bi slalom denediğimde ön...
  6. E

Keyfi uygulamalar ve motorcu mağduriyetleri hk.

Eğer mavi sibop kapağı takılırsa bunu da işletmek gerekir mi 🤔
  7. E

Stop çakar takmak istiyorum

Fark edilip fark edilmemenin stoplarınla alakası yok, fark edecek adam seni şuan da fark eder etmeyecek adam onu taksan da etmez boş yere seni gördüklerinde insanlar küfür etsin diye zahmete girme.
  8. E

250sr yetkili serviste yaşadığım komik an

Kendisi almasın o zaman 😄
  9. E

lastik alacayim

Evet dediğiniz farkı anladım rosso sport daha çok gündelik için diablo daha çok pist için üretilmiş gibi ve haliyle ömrü de biraz kısa oluyor tercihimi Diablo rossodan yana kullanacağım önceliğim motorumun limitlerini artırmak zira benim limitlerim motorunkini geçeli çok oluyor. Lastiğin 1-2 yıl...
  10. E

lastik alacayim

Baktigimda anladığım kadarıyla Diablo rosso 3 sporta göre daha iyimis sanırım o zaman hiç tereddüt etmeden rosso alacağım teşekkür ederim 1779259863 ben de şaka yapıyorum ya ama lastik de onerseniz iyi olurdu 🥹
  11. E

lastik alacayim

Arkadaşlar siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya 😅 sağ olun bu arada bir ara yapacağım dediğinizden
  12. E

lastik alacayim

Teşekkür ederim yapay zekaya danıştım kullanım tarzıma uygun düşünmeden rosso 3 almam gerektiğini önerdi
  13. E

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

Sadece üsluptan bile almayacaksin şunu göreve o kadar yanlış şey var ki
  14. E

lastik alacayim

teşekkür ederim bu öneriyi bi ara değerlendireceğim 😂
  15. E

lastik alacayim

6. Vites 10bin devir sabit gaz giderken bile lastiklerimin sarmasından artık bütçe ayırıp lastik alacayiz. Benim aklımda hep rosso 3 vardı fakat araştırmak danışmak istedim. 150/60-17 ... 110/70-17 Hangi lastikleri önerirsiniz cst lastiklerim özellikle sıcak asfaltta çok kayıyor frende arka...
  16. E

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

Dengede zarzor duruyorlar onlar isteseler de o motosikletlerle düşük hızda filtreleme yapamazlar yüksek hızda da o riski alamazlar. Benim videoda kıl olduğum nokta bizim halkımız sürmeyi nezaketi hoşgörüyü bilmiyor yurtdışı plakalı motorlar araba gibi kullanıyormuş. Tr plaka olsa o motorlar alıp...
  17. E

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

Biz de kafamızı çeviriyoruz o bakışı biz de atıyoruz ayna zaten plansız durumlarda görebilmen için, kafan arkada süremezsin ama o ayna önüne bakıyor olsan bile sana arkayı gösterir
  18. E

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

Bu memur arkadaşın dediği gibi tamamen tek renk olan motosiklet var mı? İki üç şerit için çift renk diye mi geçecekler kendisi çok biliyor her konuya hakim gibi bir de noter böyle tescil ettiremez falan diyor biz mi üretiyoruz motoru biz mi tedarik ediyoruz biz mi dağıtıyoruz. Böylesine o...
  19. E

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

onlardan bağımsız peşlesen tekme koyup düşürüyorlar mı
  20. E

tvs rtr 200 sigorta arızası

Dayımın motoru da rtr 200, aynı sorunu kendisi de yaşamıştı motor çalışmıyordu onun da sigorta oksitlenmiş. Pek bir şey tutacağını sanmam kendisi de değiştikten sonra şu kadar tuttu bu kadar tuttu demedi ucuz bir şey olsa gerek

Yeni mesajlar