Arama sonuçlarınız

1. A

ORJINAL KARGO DAHIL 77 TL CBF 150 TÜM RENKLERDE GRANAJ STIKIRKARI

cbf 150 Nin tüm renk ve modelleri için grenaj stikır ları orjinal kargo dahil 77 TL Dir.sipariş için [email protected]
  2. A

karbüratör hava ayarı?

karbüratör hava ayarı cbf için nasıl yapmalıyız tasarruf için
  3. A

cbf 150 debriaj takım fiat?

Cümleten selamlar.cbf 150 nin debriaj orjinal balata fiat sordum 95 dediler daha geriye baskı yağları ve saçlar var.sormak istediğim,bu fiat makul müdür?ayrıca orjinal takım olarak daha ucuza temin edebileceğim yer varmıdir?yardımcı olursanız sevinirim.selamlar,
  4. A

cbf 150 rolenta da stop etme durumu ?

slam arkadaslar cbf 150 de rolentada cıkle ıle mukemmel baslangıc calısması var ıken su an cıkle nerede ıse yok gıbı bende gıdondan rolentayı ılk calısmada yukseltıyorum bu sorun hakkında deneyım varmıdır?
  5. A

cbf 150 cırrk sesi hakkında?

selam ustalarim.cbf 150 de motor kalkışlarında biraz yüklenince cırrk diye utanç dolu bir ses vardı.tamirci ile piston takım orta silindir ve krank takım debriaj balata hep orjinal değiştim km36000 2007.ses azaldı ama yüklenirşe yine azda olsa yapıyor sorun ve çözüm hakkında neler...
  6. A

cbf150 için lastik?

merhaba arkadaşlar,cbf 150 için suda kaymadan durabilecek ve dört mevsim içinde rahatlık verecek fiatta uygun hangi lastik önerirsiniz?
  7. A

cbf 150 nden sangırti yapar?

motor kalkış larda şanzuman dan sangır ti aşırı geliyor sonra geçiyor bilen varmı honda ustası ya anlamıyor yada oyalama yapıyor
  8. A

cbf 150 hakkında

selam arkadaşlar.cbf 150 yi 2007 Model 33000 de beş ay önce aldım fakat yanlış yağ yüzünden piston sekman ve rekteve yaptırdım.cunki motor, daha önce olmayan hızlanmalardaki şangırti sesi ni bu yanlış yağ dan sonra yapmıştı.bu aksamlar değiştiği halde aynı ses devam ediyor.debrıaj balata...