Arama sonuçlarınız

1. OmaR_

Paranızdan olmayın!

Dikkat, Fuar'dan önce çok sevdiğim motoruma Giwi marka Topcase almaya heveslendim. Çanta araştırırken beni Kızıltoprak Yamaha bayisi, Samura Motor'a yönlendirdiler. Firma'ya ulaştım ve çantayı aldım. 2 seçeneğim vardı. Fren ışıklı olan çantayı seçtim. Elektrik tesisat montajını, çok yoğun...
  2. OmaR_

Buz Beyaz Işık - V-Strom Far

Merhaba, Uzun süre motosiklet.net ve diğer sitelerde yaptığım araştırma sonucunda V-Strom'um için otopol.com adresinde Far Ampülü H4 5000 Kelvin (5752057) Buz Beyaz Işık olarak geçen Philips ampül setini aldım. Motorumun kullanım klavuzundaki teknik veriler ile tamamen aynı değerlere sahip...
  3. OmaR_

Jant etrafında fosforlu şerit

Merhaba, Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi jant üzerine ince bir fosforlu şerit yapıştırıyorlar. Bence gece motorsiklet kullanırken görünmeyi arttırıcı bir etken. Acaba nereden alınabilir? Nerede satıldığını bilenler yardımcı olabilir mi?
  4. OmaR_

Debriyaj elimi ağrıtıyor

Arkadaşlar, Belki tecrübeli motorsikletçiler için komik gelecek ama bir sorum olacak. Daha geçen gün DL650 V-Strom aldığımı söylemiştim. (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10766) 2 günde İstanbul şehir içinde toplam 70 km. yapabildim. Sürekli dur kalk trafik içinde sol elim...
  5. OmaR_

Herkese Merhaba!

Merhaba, Piaggio Liberty 200 ile başlayıp, Beverly 500 ile devam eden maceram sonunda Suzuki DL650 almam ile şimdilik :) son buldu. Motorsikletimi ikinci el 2004 model 1000 Km'de aldım. Oldukça temiz ve motorun durumu da çok iyi. İlk günüm daha önceleri çok az vitesli motorsiklet kullanmam...

Yeni mesajlar