Arama sonuçlarınız

1. tr-hathor

geniş ve dar taban lastikler... (chopper-crusier)

motorsiklette (özellikle chopper ve crusier modellerinde) ön tekerin geniş yada dar tabanlı olması neyi etkiler? sıkışık bir trafikte gidon kontrolü, dünüşlerde kolaylık açısından hangisi daha kullanışlı? GENİŞ TABANLI... (KANUNİ CARACAL200) DAR TABANLI... (MONDİAL MCT250)
  2. tr-hathor

bügünkü direksiyon sınavım ve köpekler...

herkese merhaba, bugün A2 ehliyetini alabilmek için ANKARA-Batıkent teki sınav yerine gittim... öncelikle söyleyim motorsiklet kullanmayı tam bilmiyorumdum sadece iki gün önce bi kursun motorsikletiyle (kanuni125cc) 30dk lık bir tecrübem oldu:) sınav yerine geldik carrefour'un arkataraflarında...
  3. tr-hathor

başka şehirden motor???

öncelikle herkese merhaba(ve mübarek kurban bayramınızı kutlularım.), benim siz motorcu arkadaşlarıma sorum; ikinci el bir 250cc crusier motor almayı düşünüyorum. ve açıkcası 2.000tl den fazlada para vermek istemiyorum, nedeni ise satıcagım zaman biliyormki 2.500tl ye aldıgım motoru yine öldüm...
  4. tr-hathor

Ankara direksiyen sınav tarihi!!! -- 5kasım

öncelikle herkese iyiakşamlar; 24ekimde yapılmış olan ehliyet sınavından 95puan alarak geçtim. ANKARA için a2 direksiyon sınav tarihini ögrenmek için sürücü kursumu aradım bana 5aralıkta sınava girecegimi söylediler!!! baktım çok geniş bir ara var, internetten araştırdım heryerde 14-15kasım...
  5. tr-hathor

Jinlun JL 250cc ve Kanuni Caracal 200cc

Kanuni Caracal 200cc TEKNİK ÖZELLİKLER: KANUNi CARACAL 200 Motor : 1 Silindir 4 Zaman Silindir Hacmi : 193 cm3 Silindir Çapı ve Strok : 63x62 mm Sıkıştırma Oranı : 9,0:1 Maks. Güç : 12,47 HP /7120 d/d Maks. Tork : 10 Nm / 7120 d/d Soğutma Sistemi : Hava Çalıştırma : Elektrikli Ön Fren...

Yeni mesajlar