Arama sonuçlarınız

1. Yiğitcanm

BAJAJ PULSAR 200 NS VS 150 NS (ÖĞRENCİYİM)

Uzun zaman sonra herkese ıyı aksamlar :) dedıgım gıbı ogrencıyım ve motor ıle ılgılı fıkırlerım neredeyse her hafta degısıyo ve bende sonunda sağlam bı karar vermek ıstıyorum.1.80 boy 68 kilo 17 yaş inşallah düşünüyorum. 200 ve 150 ns arasında kaldım.Sıfır mı yoksa ikinci el mi almalıyım...
  2. Yiğitcanm

Mondial 125 mh drift - Yamaha Ybr 125 esd

Öncelikle iyi akşamlar. aklıma takılan birkaç soru var bu iki motosiklet ile ilgil.Mondial 125 drift'in sıfır fiyatı 3.700,Ybr 125 esd ise 6.180.Şuan lise 3 öğrencisiyim a1 için yaşım tutuyo.Üniversitede kullanmak için istiyorum(bursauludağ-istanbul arası)alırsam kesinlikle sıfır bayiiden...
  3. Yiğitcanm

ALİ EXPRESS İLE MOTORSİKLET EKİPMANLARI ALMAK

iyi akşamlar, malum türkiyede motorsiklet ekipmanlarının fiyatları biraz tuzlu özellikle benim gibi 17 yaşında bi öğrenci için :) ali express'e bugün göz attım ve fiyatların cok cok daha ucuz oldugunu gördüm.Ordan alış-veriş yapan abilerim varsa cevaplarlarsa sevinirim çinden geldiği için...
  4. Yiğitcanm

SIFIR MOTOR BAYİİDEN NASIL ALINIR ?

Öncelikle herkese günaydın :) istanbul/bahçelieevlerde oturuyorum ve şirinevlerde yamaha bayii var.YBR 125 alıcam allah nasip ederse ama ne yapacagım hakkında bi fikrim bile yok yardımcı olursanız sevinirim :cherry: notorle işimiz varmı veya gerekli evrak falan başlı başına herseyi anlatırmısınız
  5. Yiğitcanm

15.000-20.000 km aşkın ybr 125 alınırmı alınmazmı ? (ilk motorum olucak)

Öncelikle iyi akşamlar herkese :) ilk motorumu düşünüyorum, fakat 2.el almamı soyledı herkes.Ybr 125 istiyorum ama sahibinden.com 'a baktıgımda nereydeyse 15.000 km altında motorsiklet yoktu sizce alınırmı alınmaz mı ?en fazla kac tl verilir değerli abilerim cevaplarınızı bekliyorum :cat: (4yıl...
  6. Yiğitcanm

İLK MOTORUMU ALICAM İNŞALLAH ABİLERİM YARDIMDA BULUNURSANIZ SEVİNİRİM

Bugun yeni katıldım aranıza yaşım 17 lise 3 öğrencisiyim hepiniz abim sayılırsınız :king: ybr 125 düşünüyorum ve motor yükseltmiyeceğim. sadece başlangıc motoru olarak uygun diye okumuştum eger dogruysa almak istiyorum ::shake2:: motor yükseltmeyeceğim için sıfırdan almalıyım diye düşündüm hem...