Arama sonuçlarınız

1. K

Gsxr 600 Tavsiye

Arkadaşlar herkese uzun bir süreden sonra iyi forumlar. Motorumu yaklaşık 1 yıl önce sattım tekrardan Gsxr 600 düşünüyorum fakat piyasa çok dengesiz ve pahalı , motor arızalı bir motosiklet alıp kelle motor takıp mı yola devam etmeli , yoksa temiz bir makine bulup mu , temiz diye alıp elimde...
  2. K

Ramazan Bayramı

Arkadaşlar herkesin ramazan bayramı mübarek olsun nice mutlu bayramlara. Motosikletli kazasız belasız günlere. Keyifli sürüşler herkese.
  3. K

İlk Motorumu Aldım Sonunda Gsx-r 600

Sevgili Abiler, Arkadaşlar herkese merhaba yıllar öncesinden burada konu açmıştım yeni motor alma hakkında ama malesef aile sebebiyle bir türlü alamadım, sıcak bakmadılar. Aslında ilk motorumu r25, cbr 250 felan düşünüyordum fakat geçenlerde izinde galeride gördüğüm Sarı bir Gsx-r 600 k8 aklımı...
  4. K

SONUNDA EHLİYETİMİ ALDIM SIRADA YENİ MOTOR var

Arkadaşlar ailem geçen sene ehliyetimi aldırmadı. konuyuda unuttum burada. moralim bozuktu. uzun zamandır. bende kendi paramla kask eltiven dizlik ve dirseklik aldım. Ürünler eve gelince evin havaası değişti ilk başta kızdılar tabi ama hatta geri gönderecektiler ürünlerimi bende hemen hepsini...
  5. K

Motorumu Ve Ekipmanlarımı Belirledim Sonunda

arkadaşlar a2 kayıtına yarından sonra gidiyorum motorumuda belirledim alacağım ekipmanlar da hazır yalnız ekipmanlar nasıl kalitesi tam bilmiyorum samsuna gidip motostyle den alacağım aşağıdaki listeye bakıp incelermisiniz en kısa zamanda alacağım 1-)Kawasaki ninja 300 special edition(ikinci el)...
  6. K

Motor Ehliyetim Ve İlk Motorum

S.a sevgili abilerim ve arkadaşlarım bende yeni başlayacağım eylül 16 da kayıt işlerine başlayacağım 17 yaşındayım süpersport ile başlayacağım ama kararsız kaldım bir kaç motor arasında 1-Honda cbr 250 2014 yeni kasa 2-Hyosung gt 250r 2013 veya 2014 3-Yamaha yzf r125 2014 yeni kasa 4-Kawasaki...

Yeni mesajlar