Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

I-Sun Sport ve Batt Pack Güneş Enerji Cihazları

Kampçılar için mükemmel bir ürün. Güneş enerjisi ile cep telefonlarınızı şarj edebilirsiniz. Değişik telefonlara uyumlu birden fazla ağzı ile doğada bile şarjsız kalmayacak telefonlarınız. Fiyatı 129 € + KDV Bunun farkı pil de şarj edebilmesi. Fiyatı 159 € + KDV
  2. Prometheus

Neden Enduro?

"Koskoca boyutları, tipsiz görüntüleri, kocaman lastikleri... Buna binen nasıl biniyor ya? Ne anlıyorlar hiç bilmiyorum" derken birden kendimi enduro-sever buldum :) Sonra bu yazıyı yazmak istedim "enduroyu hiç düşünmeyen" diğer insanlara da katkım olsun diye. Umarım sizlerin de aklına "enduro...
  3. Prometheus

Yönetimden Talepler

Son dönemde yoğunlaşan yönetimden talepler modasına ayak uydurayım dedim. İşte benim taleplerim... 1- Bayan üyelerin tanışma başlıkları 3 sayfa ile sınırlandırılsın, biz erkeklerkendi başlıklarımızdaki mesajlar az olunca bunalıma giriyoruz. 2- İlk motorunu 600cc SS olarak alanlardan %5 "onay...
  4. Prometheus

[MT Ankara] Güvenli Sürüş Teorik Dersleri

Hafta sonu yapılan gezimizde (25 Kasım Kurtboğazı) görüldü ki bir şeyler kuralıyla yapıldığında çok daha basitleşiyor. Motosiklet sürüşü kuralıyla yapıldığında ise çok daha güvenli hale geliyor. Kış gelmek üzere ve birçoğumuz motosikletler için garaj bulmaya çalışmakta, varsa garajına koymakta...
  5. Prometheus

Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Sürmekten en çok keyif aldığınız türdeki motosikleti oylayarak, Motosiklet.NET üyeleri arasındaki araştırmamıza katılınız. Bu motora sahip olmanız gerekmiyor, örneğin ben (Prometheus) CBR 125 kullanıyorum ancak hayalimde enduro var ve enduro'yu işaretliyeceğim. Bu yüzden anketimiz sahip...
  6. Prometheus

[MT Ankara] 25 Kasım 11.30 Kurtboğazı Barajı Gezisi

25 Kasım Cumartesi Kurtboğazı Barajı Gezisi Buluşma Yeri: Honda Efe Motor Önündeki Benzin İstasyonu Buluşma Saati: 11.00 Hareket Saati: 11.30 Tahmini Hava Durumu
  7. Prometheus

Prometheus Istanbul'da

Arkadaslar bugun (09.11.2006) saat 19.00 da Istiklal-Burger King onunde bazi dostlarimizla bulusuyorum. Gelenler basimiz ustune :)
  8. Prometheus

1.4 lt, 170 HP bir otomobil... Yeni VW-TSI Teknolojisi

İnanılmaz bir teknoloji bence.. Normal 1.4 otomobiller 70-90 hp güç üretirken 2 katına çıkarıyor bu gücü. :o http://www.vw.com.tr/models/binek/yeni_golf/
  9. Prometheus

Mavi CBR 600RR Çalındı**bulunmuştur***

Bir arkadaşımın ilanıdır. TELEFON: 0532 247 07 70
  10. Prometheus

Bolu - Yedigöller Kampı

Cumartesi sabahı EMOK (Enduro Motosiklet Klübü) Bolu-Yedigöller Kampı'na gitmek üzere bizim CeBeRe'yi hazırlayıp buluşma yeri olan Kafes'e geldim. Dağ çantasının üzerine takılı bir mat ile birlikte iyice bağlamıştım onu motora. Cidi anlamdaki ilk uzun yolum olacaktı, üzüleceğim bir durumla...
  11. Prometheus

Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu motorun aşığı olarak nasıl da başlık açmamışım hayret :P Aslında askere gitmeden bir derleme yapmıştım. Tolga Abi'ye bahsettiğimde siteye eklememi, bilgi olarak bulunmasını istemişti. Neyse efendim VFR de eksik kalmasın anlatayım motoru sizlere. Bu yazıyı yılların motosiklet birikimi olmasa...
  12. Prometheus

Trabzon'dan Manzaralar

Trabzon'u bilenler için bu fotoğraflar gayet normal fotoğraflar ancak benim gibi bir İç Anadolu Yetişkini'ne göre çok enterasan ve bir o kadar da güzel manzaralardı. İç Anadolu'nun kurak bozkırından sonra yeşil ve mavinin kesiştiği yöreler, zihnimi de güzelliği doğrultusunda geliştiriyor...
  13. Prometheus

Jandarma Er Prometheus Trabzon'a Gidiyor

Sonunda belli oldu... Kısa dönem er olarak Trabzon Merkez'e düştüm. (Kaldırmaya beklerim :P ). Eminim bir sürü malzeme çıkacak bana orda. Gidip Temel'i kendi sahasında göreceğim :queen:
  14. Prometheus

Ankaralı Motorcular Sezonu Açıyor/Sezona merhaba Prometheus'a Güle Güle (Fotoğraflı)

Ankaralı Motorcular Sezonu Açıyor/Sezona merhaba Prometheus'a Güle Güle (Fotoğraflı) Motosiklet.NET, Enduro Ankara ve Motur Grubu büyük bir organizasyonla Ankara'da sezonu açıyor. Sezon açılırken Prometheus da askere uğurlanıyor :P :) 9 Nisan Pazar günü Kazan'da ayarlanan Bağ Evi'nde yapılacak...
  15. Prometheus

Bisan Çıraklık Eğitimi

Bence çok güzel düşünülmüş. Merkezi bir yerden eğitim verilmesi çok mantıklı. 2 yıl boyunca motosikletler hakkında eğitim verilecekmiş. Bu sayede çok daha bilinçli ustalarımız olacak :) http://www.bisan.com.tr/ciraklik.htm
  16. Prometheus

[Ankara] MT Ankara ve Motur Grubu Buluşması Fotoğrafları

23 Mart Perşembe XCAFE'de yapıldı. Çok kalabalık olundu, çok eğlenildi :) Gelmeyenler çok şey kaçırdı :) Toplamda yaklaşık 40 kişi civarında bir kitle oluştu.
  17. Prometheus

Hayabusa Super Sport mu Sport Touring Mi?

Gerçi benim cevabımı Suzuki Türkiye, Suzuki Almanya ve Suzuki İngiltere (bütün Suzuki siteleri) verdi ama arkadaşlar (Danger ve Egeknn) Sport Touring olduğu konusunda ısrarcılar. Ben de sorayım dedim, eğer ciddi kanıtlarla ispatlarsanız tamam diyeceğim. Ama kalkıp da ST'dir derseniz itibar...
  18. Prometheus

[ankara] Ankara Grubu Fuar Organizasyonu

31 Mart gecesi saat 23.30 da Ankara'dan kalkacak olan Fatih Ekspresi ile İstabula gitmek isteyen ve 1 Nisan gecesi saat 23.30'da yine Fatih Ekspresi ile Ankara'ya dönmek isteyen arkadaşlarımız, gidiş dönüş seyahat ücreti olan 17.75 YTL x 2 = 35.50 YTL tutarı, bu hafta perşembe günü yapılacak...
  19. Prometheus

[Ankara - MT]

Ankaralı dostları buraya toplayalım madem. :) 3 Şubat 2007'den itibaren sadece gezilerimiz listelenecek olup, haftalık buluşmalarımız listelenmeyecektir. 31 Mayıs - 1 Haziran 2008 Sorgun Göleti Kampı 24 Mayıs 2008 Karagöl Gezisi 10-11 Mayıs 2008 Büyükoturak Kampı 4 Mayıs 2008 Çamlıdere...
  20. Prometheus

"Yeni Sahne" Kapatılıyor

Ankara Yeni Sahne'yle biz, yaşıt sayılırız. Sakarya'da sevdiğim 3 kapı yan yanaydı: Piknik... Sanatsevenler Derneği... Yeni Sahne... Piknik'te yemek yer, Sanatsevenler'de sohbet dinler, Yeni Sahne'de temsil izlerdik. Piknik'in yerinde banka var şimdi... Sanatsevenler Derneği artık pasaj... Sıra...

Yeni mesajlar