Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

Bir XL200 Macerası

Hepiniz biliyorsunuz ki 1-1,5 ay önce, şehir içi ve arazi ağırlıklı kullanmak için bir adet XL200 aldım. Bu XL200 ile başımdan geçen kötü olayları sizlere anlatmak istedim ki en azından benim hatam ders olsun başkalarına. Öncelikle bu XL200’ü, Ümraniye’de yeri olan, bol miktarda XL200 alıp...
  2. Prometheus

Çankırı - Eldivan'da Mangal Keyfi

Eveeet, günler öncesinden açılan başlığımız rekor katılıma neden oldu ve tamı tamına 3 kişi geziye çıktık :P Fotoğrafların sadece belirli bir kısmı bende, gerisi Murti06'da. PAzartesi günü kendinde olanları yükleyecek. Belirtilen saatte, belirtilen yerde 2 benzinlik olması sebebiyle biraz zor...
  3. Prometheus

Yaratıcı Forum Çözümleri

Şimdi gece gece can sıkıntısından olsa gerek sürekli zihnimde bir şeyler canlanıyor :P Misal, Almak İsteyenler bölümüne bir başlık açılmış olsun: Bazı arkadaşlarımız buna cevaben "bulursan bana da söyle" diyorlar ve ortam ister istemez geriliyor. Bunun önüne geçmek için, başlığın altında bir...
  4. Prometheus

[WX Ankara pardon MT Ankara] 30 Şubat Cumartesi Eldivan Gezisi 10:00

Şimdi yemeğe gidiyorum, dönünce detayları vereceğim. :P
  5. Prometheus

İlginç MSN Oto Sansürü

:cherry: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=56308&cat=210&dt=2008/02/17 Bütün online pencerelerim "geldi mi" yazısıyla doldu :cherry:
  6. Prometheus

ısamşuluB "royılıkıS zımınaC" tabuŞ 9 [araknA TM]

truY: eyikrüT eröy: araknA tmeS: relveileçhaB nakeM: efaC esuoH X ireY kraP: apleB lıY: 8002 yA: tabuŞ nüg: 90 taas: 71 akikaD: 72 eyinaS: 23
  7. Prometheus

[Ankara] Kış Gezmesi 23-24 Şubat

Başlığı Hitit Geyikleri diye açmadım bilerek çünkü ortak alınmış bir karar değil bu. Az önce kararlaştırdık ve oylamaya sunamadık. En kötü ihtimalle iki motorcu gideceğiz. Yeşil olan gidiş rotası, yani otobandan gideceğiz çünkü öğleden sonra çıkacağız. Mor olan da dönüş rotamız, geze geze...
  8. Prometheus

[Angora] Çarşamba Toplaşmaları v4.0

Yurt: Türkiye Yöre: Ankara Semt: Bahçelievler Mekan: X House Cafe (Belpa'nın yanında, cadde üzeri) Araç ve motorlar için park yeri: Belpa Yıl: 2008 Ay: Şubat Gün: 06 Saat: 18 Dakika: 43 Saniye: 17 Program: 18.43 Capo Marşı 18.45 Caponord kullanıcısı Prometheus'un konuşması 19.10 Caponord'dan...
  9. Prometheus

MT Enduro / Dağ Keçileri - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

marwell114 Yeni sezonla birlikte çok daha aktif olacağız. Buradan sık sık iletişimde olup fikir alışverişi yapalım. Mümkün olduğunca festivallere koordine bir şekilde katılalım. Başlığımız hayırlı olsun :cat: Gezilip görülecek yerler, alternatif rotalar, enduro yarışları, enduro gezileri ve...
  10. Prometheus

MT Enduro T-Shirtleri Ön Siparişleri

Merhabalar arkadaşlar, Uzun zamandır düşündüğüm bir fikri hayata geçirmemiz için az bir süre kaldı. "MT Enduro" için t-shirt yaptıracağız. Ancak yaptırmadan önce sayı almamız gerekiyor. Hatta mümkünse aldığımız sayıdan sonra belirlenecek t-shirt fiyatlarından sonra bir de ön sipariş ödemesi...
  11. Prometheus

ridergirl'ün yeni motoru hayırlı olsun

ridergirl (Zeynep), bugün itibariyle ER5 aldı, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum kendisine. En kısa zamanda fotoğrafları yüklersin umarım :cherry:
  12. Prometheus

Cross aranıyor

Son haftalarda ne çok cross arayan varmış :cherry: Ben de arıyorum o zaman. 4000 YTL civarı, 1990'dan eski olmayan, Çin malı olmayan, maksimum 450cc minimum 20 HP olan, ikinci el, iyi bakılmış, temiz cross'u olan varsa ve satmayı düşünüyorsa iletişime geçebiliriz. tamam belki çok şey istedim...
  13. Prometheus

[Angora] Çarşamba Toplaşmaları v3.0

Yurt: Türkiye Yöre: Ankara Semt: Bahçelievler Mekan: X House Cafe (Belpa'nın yanında, cadde üzeri) Araç ve motorlar için park yeri: Belpa Yıl: 2008 Ay: Ocak Gün: 30 Saat: 18 Dakika: 43 Saniye: 17
  14. Prometheus

20 Ocak 2008 Buzar Gezisi

Evet bu muhteşem Buzar gününde, bir önceki günün sıcaklığı ile yapılan Elmadağ Gezisi planı sabahın dondurucu ayazının suratımıza bir şamar gibi inmesi sonucu ufak bir şehir turu akabinde İncek'te gıda takviyesine dönüştü. Saat 10.30'da Prometheus'un (yani benim) CapoLord'unun önce arabadan akü...
  15. Prometheus

[Başkent] Pazar günü süpriz gezisi

MT Ankara - Hitit Geyikleri; pazar günü evde yatmak yerine yol yapmak isteyen motorculara yaklaşık 100 KM yol yaptırmak üzere bir rota planlaması ile ilgileniyor. Gidilecek yer hakkında araştırmalar sürerken bilmeniz gereken şey saat 10.30'da, Eskişehir Yolu üzeri OPET içi Kafe's Cafe'de...
  16. Prometheus

[MT Başkent] 23 Ocak 2BİN8 Senenin İkinci Toplaşması

Yurt: Türkiye Yöre: Ankara Semt: Bahçelievler Mekan: X House Cafe (Belpa'nın yanında, cadde üzeri) Araç ve motorlar için park yeri: Belpa Yıl: 2008 Ay: Ocak Gün: 23 Saat: 18 Dakika: 43 Saniye: 17
  17. Prometheus

[MT Başkent] 1 saat sonra buluşuyoruz

Evet başlık her şeyi anlatıyor :) Saat 18.45'te Ankamall - Bistro Fortuna Cafe (Migros tarafı en üst kat) Eskişehir yolundan gelecek olanlar aşağıdaki istikameti kullanırlarsa iyi olur:
  18. Prometheus

[Başkent] Eğitim Organizasyonu

Merhaba arkadaşlar, Bahar gelmeden yapmayı planladığım "Güvenli Sürüş Teorik Eğitimi" adı altında 2 ya da 3 bölümden oluşacak olan bir etkinliğimiz olacak (tamamen konulardaki ilerleme hızımıza bağlı). Etkinlik görsel araçlarla desteklenecek olup, kendisi de motorcu olan "balabey" nick'li Ali...
  19. Prometheus

Aprilia Dakar Takımı

20. Prometheus

..:: Mutlu Bayramlar ::..