Arama sonuçlarınız

1. K

Jinlun 250 Çalışmama Problemi

Arkadaşlar Jinlun 250cc motosiklet aldım. Şimdi motorda marş basıyor motor çalışmıyor ben elimle karbüratörün hava girişini kapatınca çalışıyor elimi çekince 3 saniye sonra istop ediyor. Acaba karbüratör hava ayarı çok mu diye 1.5 turdu. ben yarım tura indirdim yine aynı. Bu emme manifoltu yeni...
  2. K

Mondial 125zn İstop Etme

Mondial 125zn kızkardeşime aldığımız başımın belası motosiklet. zzr1100 ve çin malı çapırları parçalayıp toplayan adamım şu scoterla yıldızımız bir türlü barışmadı. Bu bağlamda fikirlerinize ihtiyacım var. Motosiklet çalışıyor 10 dakika gittikten sonra motor yavaş yavaş duruyor ve çalışmıyor...
  3. K

Jinlun 250cc Sente ve Buji Zamanlaması

Motorumun şanzıman ve vites dişlisini değiştirdim. Şimdi çift piston olan bu motoru senteye nasıl getireceğim. Pistonlar aynı anda inip çıkıyor ve sıralı patlıyor. ekzantirik milini buna göre ayarladım. 1.piston patladığında 2.piston emme yapıyor. 1.piston yukarı çıkarken yanmış benzini...
  4. K

Jinlun 250cc Sente Piston Ayarı

Motorumun şanzuman dişlisini değiştirdim. Bir kaç sahtekar usta nedeniyle buna yöneldim iyide oldu her gün yeni şeyler öğreniyorum. Ama tabi bilmediğim sente ve piston ayarı. Motor çift piston pistonlar aynı anda hareket ediyor. şimdi benim öğrendiğim kadarı ile piston üst ölü noktada iken...
  5. K

Stator Yuvasını Sökmek

Merhaba arkadaşlar. Jinlun 250 cc motorum var. kendim tamir etmeyi seviyorum. bu güne kadar tüm sorunlarını kendim çözdüm, lakin bir noktada takıldım. motorunun statörün takıldığı Yuvayı sökemiyorum. Bununla ilgili bilgisi veya fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Burada Stator yuvası...