Arama sonuçlarınız

1. arkroid

Branda ve çiğ sorunu hakkında

Merhabalar, Motorumu açık alanda korumak için bir branda satın aldım. Ancak sabahları oluşan kırağıda malesef sele üzerini de ıslak buluyorum. Satıcı ile görüştüm motor sıcak haldeyken üzerini kapadığınız için dedi. Ben de denemeler yaptım. Motoru 4-5 saat hatta bir gün soğutup denedim ancak...
  2. arkroid

Sahibinden Suzuki inazuma /Forumdan satın almak isteyen olursa fiyat 10500 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-temiz-aksesuarli-suzuki-inazuma-plus-pirelli-diablo-rosso-lastik-342975578/detay/ Motoru satın aldıktan sonra 1000 liraya lastik taktırmıştım Pirelli Diablo Rosso Ama yine de elden çıkarmak için 1000 lira daha ucuza veriyorum Forumdan...
  3. arkroid

"Kafan kaç paralıksa o kadar paralık kask al" demek ne kadar doğru? (Moto Vlog)

Arakadaşlar tekrar merhaba, Kask seçimi hakkında nacizane fikrimi dile getirdiğim videomu aşağıdan izleyebilirsiniz.
  4. arkroid

Suzuki Inazuma ile 2000 km'lik Ege Turu

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz bayramı değerlendirip motorumuzla küçük bir tur yaptık ve bir kaç video çektik. Videoları aşağıdan izleyebilirsiniz. Önce Özeti verelim :) Fragman; Yanımıza Ne aldık? İzmir Gümüldür Kampı; Bozcaada Kampı; Çeşme Kampı; Olumlu olumsuz...
  5. arkroid

Antalya'dan Suzuki Inazuma

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-temiz-aksesuarli-suzuki-inazuma-plus-pirelli-diablo-rosso-lastik-342975578/detay/
  6. arkroid

Bir GÜnlük Ölüdeniz Kampı

Merhabalar, inazuma motorumuz ile yaptığımız küçük gezinin videosu. ayrıca kamp yeri hakkında bilgiler de içeriyor.
  7. arkroid

Bir Dolandırıcılık Girişimi Hakkında

Merhabalar, Bir dolandırıcılık girişiminden bahsetmek istiyorum. Dün itibari ile sahibinden.com üzerinden satılık motosiklet ilanı verdim. Bugün bana "+447513836585" numaralı telefondan sms geldi. "What is the final price you sell your Motobike, respond directly to my e-mails...
  8. arkroid

Yeni model keeway speed 150 - Eski model ybr ???

Herkese merhaba arkadaşlar. Motorsiklet satın almayı düşündüğümden uzun süredir bu forumu takip ediyorum (8 ay). Artık dahil olma vakti geldi diye düşünüyorum. Bu sıralar motoru alıcam sonunda. Daha çok işe gidip geleceğim. Tabiki her yeni başlayanlar gibi ybr'ye yöneldim. Ama gel gör ki...