Arama sonuçlarınız

1. Oceans

1971 Model Jawa 2.5 Classic[u]

Zamanın en iyisi en güzeli günümüzün en yaşlısı satılık; Merhaba arkadaslar sizde jawa seven biri iseniz arayın konuşalım.Özellikleri aşağıdaki gibidir. Jawa2.5 Model:1971 cc:250 Renk:Bordo(Biraz Boyaya İhtiyacı Var) Vites:4 Tüm elektrık aksamı, motor, şanzıman sağlam ve çalışır durumda Sadece...
  2. Oceans

Jawa Tutkunları

Merhaba arkadaşlar içinizde jawa kullanan veya daha öncelerinde jawa motor ile geçmişi olan arkadaşlar var mı? Ben türkiyede kara jawa olarak adlandırılan jawa 2.5 kullanıyorum 1971 model kendisi yani benden bile yaşlı ama yolda rakiplerine taş çıkartıyor. O zaten en güzeli tüm jawacıları...
  3. Oceans

34 HD 5134 Asya 125T Beyaz Motorum Çalındı

Merhaba Arkadaslar çok sevdiğim motorum çalındı klasik tipli olan asya 125t görenler lütfen bana mail atsın yada arasın motorun en buyuk özelliği sedefli beyaz renkte olması bu renkten baska motor yok mail adresim [email protected] GSM 0544 558 75 64
  4. Oceans

Merhabaaaa

Slm arkadaslar bugun butun gun motor baktım almak için once kanuni tiger ı begendim sonra bir anda mondial a bakmaya karar verdim hatta arkadaslar tutmasa 125cc asya motor alıyordum ki Keeway 150cc i gordum ve cok begendim simdi bayramdan sonra bir tane almak istiyorum yorumlarınızı okudum genel...