Arama sonuçlarınız

1. €

600 CC Tavsiye (Boy Problemi)

Bütçe: 25.000 TL Boy: 1.90 Kilo: 83 Tecrübe: 1 sene 150 cc ve 1 sene de 250 cc. Km olarak hatırlamıyorum ancak sürekli kullandım. Aradıklarım: Hız, tork, konfor, şekil, boyuma uygunluk. (Hepsi bir arada zor ancak konfor 2. plana atılabilir, benim için önemli olan kalite ve güç) Kullanım alanım...
  2. €

Marka Modellerinin Kalıpları Aynı Mı?

Geçenlerde MT kaskı denedim çok konforlu bir kasktı. Ama merak ettiğim bu MT kaskın blade, revenge, thunder gibi modelleri var. Bu modellerin hepsinin kalıbı aynı mıdır? İnternetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. €

MT 25 - TNT250 Sizce? (R25 Bonus)

Şehir içi kullanımda r25 yorar, şehir içi viraj kabiliyeti supersportlarda çok iyi değildir ve r25 gibi grenajlı motorlar kötü yollarda kullanımda bir süre sonra takır tukur etmeye başlar, grenajlar ayrılır dediler ve beni güzelim motordan soğuttular. :sunny: Bu şartlar altında başlıkta yazdığım...
  4. €

15 Bin TL Motor Önerisi (RX3İ-R25-TNT250)

Boy: 1.90 Kilo: 77 Bütçe: 15000 TL Beklentilerim: 1- Rahatlık (uzun yol yapacağım için önemli) 2- Uzun yol - eşya taşıma (şehir dışı aynı zamanda işe git gel) 3- Yakıt tasarrufu 4- Hız (Son planda) İncelemelerim (kullanmadım, diğer arkadaşların yorumlarına göre): *YZF R25 +'ları: Gösteriş...
  5. €

Bajaj BM 150 Ön Amortisör Sorunu

İyi günler. Motorumu alalı iki buçuk ay oldu. İlk motorum. Motorumdan memnunum ama bir hafta önce motorumu ön teker vida kısmından duvarın köşesine sert çarptım. Teker farklı yöne motor kafası farklı yöne bakıyordu. İlk bakımına götürdüm bakımını yaptırdım, eğrilik sorununu da hallettik ama...