Arama sonuçlarınız

1. S

mondial 150zat pas sorunu Kırılan Alt Sepha

Bugün motosikletimi park ederken alt sephanın ayak basma yeri küt diye yere düştü. Alalı 6 ay olan bir motosiklet, varın siz verin kalite kararını. Piyasa fiyatı 3.000 TL. Elimdeki sigorta belgesine göre ücretsiz araç çağırma, tamir ettirme falan hakkım var. Ama alt sepha kırılması ne kadar...
  2. S

mondial 150zat pas sorunu

Motosikletimi alalı en çok 6 ay olmuştur. KM'si şu anda 2300 civarında ve resimdeki gibi egzoza çıkan demir borunun üzerinde paslar oluşmaya başladı. 1- Sıfır aldığım ve sadece işe gidip gelirken kullandığım motorsikletim için bunlar normal mi? (bir sabah bir akşam kullanıyorum) 2- Pas sökücü...
  3. S

150zat akü bitiriyor ve ayak marşı sertleşiyor.

Öncelikle bu forumda çok yeniyim. Dolayısıyla sorunu buraya yazmadam önce 30 TL'yi gözden çıkarıp servisini aradım bile. Soruna gelince; Motosikletimin aküsü özellikle işyerimde beklerken çok çabuk bitiyor. Evin kapısında ise geceden sabaha kadar zerre akü bitmiyor. Motosikletten anlamayınca da...
  4. S

İşte siz bir soru neden deliktir boru?

Gittim geçende Bağcılardan İkiler motordan bir tane Mondial 150ZAT aldım. Aldığım gün Bağcılardan Büyükçekmeceye ilk acemilik yolu gözü yemedi. Yollayın Büyükçekmecey dedim. Akşama bineyim şuna dedim aküsü bitik, yok ayak marşıydı falan derken sinir oldum alet çalışmadı. Windows XP değil ki...
  5. S

Merhaba

Merhaba yakın zamanda 150'lik bir motosiklet aldım ve sorunlarına verdiğim paralar ikinci el bir motorun sorunları kadar oldu. Dolayısıyla İstanbul Büyükçekmece'den aranıza katılmama sebep oldu. Umarım sağlıklı düzeyli ve akıllı paylaşımlarda bulunuruz.

Yeni mesajlar