Arama sonuçlarınız

1. N

Akü tavsiyesi (r25)

Herkese merhaba, yeni bir akü almam gerekiyor. Bütçem çok kısıtlı değil ama çokta iyi bir bütçem yok o yüzden orta şekerli diyebiliriz 😅 akü tavsiyesinde yardımcı olur musunuz? Benim baktığım aküler bunlar Burada bs akü 2850 TL...
  2. N

R25 den gelen bu ses subap sesimi?

Selamün aleyküm, son zamanlarımda motosikletimde rölanti de böyle bir ses gelmeye başladı ısınınca ses gidiyor. Sizce Sübap ayarı mı gerekiyor? Bazıları kuruntu ettiğimi düşünüyor. Bazı arkadaşlar kullandığında gidişinde vs bir problem olmadığını sesinde normal olduğunu düşünüyor. Motor...
  3. N

Yamaha r25 Oksijen Sensörü HK

Selamün aleyküm, Geçen haftalarda motor arıza ışığı yaktı Oksijen sensörü hatası aldık kurum vardır diye temizledik ama sanırım vadesi dolmuş. Şimdi internetten fiyat arastiriyorum. 4 bin den başlıyor 9 bine kadar ama bazı sitelerde 1000 liraya dahi bulunabiliyor. Bu ürünler yan sanayimidir...
  4. N

R25 Gelen ses normal mi?

Arkadaşlar konu başlığına uygun mu bilmiyorum ama yanlış başlık altında actiysam simdiden özür dilerim. 47.500 km deyken 2020 model r25 almıştım. Alır almaz yağ değişimi yapmıştım. 50.000 e geldi motor. Motordan tuhaf bir ses gelmeye başladı ben subap ayarından şüphelendim. Sonra motor arıza...
  5. N

Aksiyon Kamera EKEN H9R Hak.

Arkadaşlar merhaba keyifli sohbetler dilerim herkese, Size bir sorum olucak cevabını bilen yorumunu paylaşırsa çok sevinirim. 8 yıl önce eken h9r model aksiyon kamerası almıştım ama ilk kullanım 8 yıl sonra oldu takdir edersiniz ki :D O vakitten bu vakte kadar kutusundan bile çıkarmamıştım...

Yeni mesajlar