Arama sonuçlarınız

1. Ghost Smoker

Honda NT 700V Deauville (resimli)

Sahibi olduğum Honda Deauville ile ilgili izlenimlerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Kıyaslamalarım daha önceki motorum Honda CBF 500’e göredir, farklı marka ve modellerde değişiklik gösterebilir. Aşağıdaki tüm eleştiriler şahsi görüşümdür, ilki haricinde diğer resimler tarafımca çekilmiştir...
  2. Ghost Smoker

Honda CBF 500

- - - SATILMIŞTIR - - - Marka: Honda Model: CBF 500 Yıl: 2006 KM: 6500 Renk: Siyah Fiyat: 9.500YTL Açıklama: ACİL SATILIK, 1000 ve 6000 km bakımları Honda yetkili servisinde yapılmış, orijinal kısa Honda ön cam, Givi motor koruma demiri, 139 desibel ses üreten Stebel Nautilus marka korna...
  3. Ghost Smoker

Honda CBF 500 ile ilk 1000 km izlenimlerim

CBF 500’ümle 1000 km.yi tamamladım ve ilk izlenimlerimi benim gibi motorla yeni tanışanlar için aktarmak istedim. Daha önce başka motor kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım, aşağıda okuyacaklarınız tamamen kişisel görüşlerim ve tecrübelerimdir. Motorsikletler konusunda teknik altyapım...
  4. Ghost Smoker

İmkansız sadece biraz zaman alır..

Herkese merhaba! İsmim Alper Erden, aranıza Erenköy / İstanbul'dan katılıyorum. Motorsiklet tutkum daha çocuk sayılabilecek bir yaştayken başlamıştı, haftada 2 gün gelen postacının Jawa motorunu görebilmek için akşama kadar kapının önünde oturduğumu hatırlarım, o sarı motor hiç gitmiyor...

Yeni mesajlar