Arama sonuçlarınız

1. C

Civata kırıldı, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selamlar. 2011 Honda CBR 250R motorumun yağını ve yağ filtresini değiştirdim. Yağ filtre kapağını takarken civatanın birisi kırıldı ve bir kısmı içeride kaldı. Kırılan civata fotoğraflarını ekliyorum... 1-) Zaten çok küçük bir ilçedeyim, bu saplamayı nasıl yerinden çıkarttırırım...
  2. C

Akü Şarj Cihazı Tavsiye

Selamlar. Honda CBR 250R motosikletim için yeni Yuasa YTX7L-BS 12V 6A akü aldım... Aküye elektrolitleri doldurup şarj etmem gerekiyor, başka da kullanmayacağım için açıkçası ucuz yollu bir şey arıyorum. Tavsiyeniz nedir? Ayrıca yeni aküyü şarj ederken dikkat etmem gereken konu vs var mı...
  3. C

14 Ay Önce Boşalan Akü Şarj Tutar Mı?

Selamlar, elimde yaklaşık 14 ay önce soğuktan boşalmış 5 yıllık bir akü var. Bu aküyü şarj ettirsek kullanabilir miyim yoksa artık çok mu geç? Teşekkürler...
  4. C

Yeni Akü Nasıl Kullanıma Hazırlanır?

Selamlar, Honda CBR 250R motosikletime Yuasa ytx 7l-bs akü aldım, takar çalıştırır giderim diye düşünüyordum ancak akü hazır gelmiyormuş galiba. İçinden Elektrolit çıktı, bunu aküye eklemek gerekiyor sanırım. Şekil A: http://www.yuasabatteries.com/battery.php?bID=B8&vID=7923 Türkçe kullanım...

Yeni mesajlar