Arama sonuçlarınız

1. M

Motosiklet Yelegi

Motosiklet yelegi almayiu dusunuyorum fakat kargo sirketlerinin bayramda acikmi kapalimi olduklarini bilmiyorum.Bilen varsa yorum yazsin lutfen.
  2. M

Devir sayısı

Bu devir saatinde 1000devir gosterdiginde ne ifade ediyor
  3. M

Egzantrik mili

125cc motorum var egzantrik milinde problem var titriyo ve ses yapiyor devamli kullanirsak herhangi bi problem daha olurmu cevap verenlere teşekkürler
  4. M

Eksantrik mili

125cc motosikletim var ses yapiyordu tamirciye götürdüm sorun eksantrik milinde dedi eksantrik mili ne işe yariyor ve ne kadar tutar tahmini.Neden böyle bir problem yapar. Umursayanlara teşekkürler
  5. M

Sorun var

125cc motosikletim var. Motorun silindirinden ses geliyor ve silindir daha çok titreyerek çalışıyor. Sizce problem ne olabilir
  6. M

Stajer ehliyet

Bu yeni düzenlemeye göre stajyer ehliyet çıkmış.şimdi polis durdursa stajyer ehliyet olduğu için ve yanımızda ehliyetli biri yoksa ceza yazabilirmi.Ne kadar yazabilir.
  7. M

Nasil anlariz

Mars basiyor fakat motorum calismiyor(125cc). Bujiye elektrik gelip gelmedigini nasil anlarim. Sorun bujide diye dusunuyorum.
  8. M

Calismiyor!

125cc motosikletim var soguktan calismiyor. Sicak su doksem aksam metaline zarar verirmiyim. Nasil calistirabilirim.
  9. M

Sorun karbüratörmü

100 cc 5vites motorum var.fazla tamirciye girdi 4 defa falan acildi daha sonra baska tamirciye verdik 125 cc yapti motorun son devri 11 fakat benimki 8.6 da devir kesmeye basliyor.tamircihe goturuyorum karburatoruyle cok oynanmis degismesi gerekiyor diyo sizec sorun neden kaynaklaniyor
  10. M

Yarım debriyajın zararları nedir

Motorsiklette yarım debriyaj yapıp bağırtmak motora zarari varmidir
  11. M

Yaratici fikirler

125cc motorsikletim var. Araba fari taktim. Araba kornasi takicam ve röleyle bişeyler yapmak istiyorum. Sizdende yaratici fikirler bekliyorum :)
  12. M

motorumda sıkıntı var yardım edin lütfen

merhaba arkadaşlar bende 100 cc debriyajlı 5 vites motorsiklet vardı.sübap kestiği için motoru 125cc yaptırttım(silindir piston üst kapak vs. değişti şanzıman değişmedi sadece motor kısmı değişti) tamirci sıkıntısından dolayı motor bir kaç kere açıldı.sıkıntım ise motorsikletimin maksimum devri...