Arama sonuçlarınız

1. halipek

2011 BMW s1000rr - 2019 panigale v4s

Merhaba, İki senedir motorsiklet kullanmıyorum ve şimdi tekrar motorsiklet alacağım. Alakasız görünebilecek iki farklı seçenek gibi görünebilecek şekilde arada kaldım. Ya 2019 panigale v4s alacağım ya da 2011 bmw s1000rr. Panigale almaktan çekincem 2 yıldır motorsiklet kullanmıyor olmam ve...
  2. halipek

Ducati 848 Evo Corsa se bakıyorum.

Varsa kendisi, eşi, dostu satmayı düşünen ve temiz ise lütfen yazsın.
  3. halipek

40-45.000 TL Aralığında, Super Sport Tavsiye

Arkadaşlar merhaba, Daha önce 2006 - fzr6 kullanıyordum, şimdi ss almak istiyorum. Tabi daha yeni ve dolu bir tercihte bulunmak istiyorum. Mutlaka abs'li iyi fren sistemine sahip, mümkünse iyi bir çekiş kontolüne sahip tavsiyelerde bulunursanız çok memnun olurum. Aklımda olanlar; suzuki -...
  4. halipek

YAMAHA FZR 6 (FAZER) - 2004 ÇALINDI - İSTANBUL - ÖDÜLLÜDÜR

Merhaba arkadaşlar Bakırköy'de bir saatliğine ağabeyimin evine çıktığım sırada, o bir saat içerisinde adamlar motoru yürütmüş. 2004 model, siyah, çakarları olan Yamaha FZR 6(FAZER). ÖDÜLLÜDÜR.
  5. halipek

600cc ve Üzeri Hem Uzun Yol Hem Şehir İçi Kullanılabilecek Motor Tavsiye

Merhaba arkadaşlar, Hem uzun yolda konfor elde edebileceğim, performans sahibi hem de şehir içi aktif kullanabileceğim, sport-touring veya enduro tarzı bir motorsiklet arayışındayım. Ayrıca çok çok ön planda olmasada artçı açısından da belli ölçüde konfora sahip olması harika olur. Şu ana...

Yeni mesajlar