Arama sonuçlarınız

1. Ros1n2

Dikkat dolandırıcı ilan no: 534242751

Motosikletin pilakasını ısrarla vermiyor. Telefonu geçici numara yapmıs ve arayınca açmıyor. Belliki kapora avcılığı yapmaya çalışıyor. Kardeşlerime duyurulur.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bu-fiyatta-kacmaz-534242751/detay
  2. Ros1n2

JAPON MALINA MİLLİ DESTEK

Yahu nedir bu japon aşkı. Tamam iyi sağlam motorlarda ama bakın artık herkes güzel fabrikalarda güzel motosikletler üretebiliyor. Bırakın biraz çeşitlilik olsun. Tutturmuşuz japon Japon Japon (kullandığım 12 motosikletinm ez az 3/2 si japon:D)
  3. Ros1n2

Buluşmaya Gelmeyen Satıcı

Bütün detayları konuşup 100tl kapora gönderdiğim motosikleti almak için Ankaradan denizliye sabah 6.30 da geldim (460km) ama satıcının telefonu kapalı ve buluşmaya gelmedi.
  4. Ros1n2

EBAY'dan motosiklet motoru getirmek

Öncelikle ebayın ülkemize ürün göndermediğini biliyorum ancak biraz araştırırsanız nasıl alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Mevzuya gelirsek başlıktanda anlayacağınız üzere ciddi olarak bunu düşünüyorum. Türkiye'de bir krank parasına ebaydan düşük km'de komple motor bloğunu alabiliyorum. Başıma...
  5. Ros1n2

Motor aksamı Teknik bilgi yardım

Merhabalar. Öncelikle motorum 2000 model zx6r. Motosikletim 2-3 dk çalışıp stop ediyor. Kontağı kapatıp tekrar çalıştırıyorum ve 2-3 dk sonra yine stop ediyor. Benzin filtresi, benzin pompasI, bujileri, akü, statör sargısı hepsi değişti. Karbüratör ayarıda yaptırdım. herşeyi yaptım ama lanet...
  6. Ros1n2

Zx6r viteste gaz kesme

Merhalar 2 gün önce 2000 model zx6r aldım. Motosiklet boştayken devirde problem yok ancak vitesteyken 8-9 bin devirden sonra gaz kesme gibi tık tık tık yapıyor ve kesiliyor bazen birinci viteste kalkış yaparkende gaz kolunu çevirdiğimde tepki gelmiyor boğuluyor gibi oluyor. Karbüratörden...
  7. Ros1n2

A2 ye B ekletmek

Merhaba a2 ehliyetimi 3 sene önce almıştım. Şimdi b ekletmem gerekiyor bunun için yazılı sınava girmem gerekiyormu ? Ve yaklaşık maliyeti ne olur ? Teşekkür ederim.
  8. Ros1n2

Düşük bütçeye enduro tavsiyesi

Merhabalar. Ss veya naked motorlar nedir nasıldır şu kadar bütçeye ne alınır vs. herşeyi bilirim kendimcede bu enduro motosikletlerde neye dikkat etmeli bu bütçeye ne alınmalı 2.ele girilirmi diye endurocu arkadaşların yardımını bekliyorum. Evet bir ktm veya japon alamıycaz belliki. Bütçe max 6...
  9. Ros1n2

Elimde bulunan aksesuarlar

Merhabalar birkaç ay önce Aliexpressten aldığım bazı ürünler var elimde ihtiyacı olanlar özelden ulaşabilirler. Uygun fiyatlardan vereceğim. Disk kilidi alarmlı ve elimde 5 adet var. Elcik korumayı kendi motosikletim için aldım sadece deneyip çıkardım. Ve son olarak bu linkteki vites...
  10. Ros1n2

Faturasız motosiklete pilaka çıkarmak ?

Merhaba, faturası olmayan, hiç pilaka çıkmamış motosiklete pilaka çıkarmak mümkünmü?
  11. Ros1n2

AliExpress limitleri

Merhabalar. AliExpress'te 30$ dışında ürünün bana ulaşmasını engelleyecek herhangi bir limit varmı? Yani istersem 30$ altında aynı anda binlerce ürün alabiliyormuyum? Gümrük limitleride buna dahil
  12. Ros1n2

CF 650NK vites pedalı sağdamı ?

Videonun 4.30' saniyesinden sonra adam vitesi sağdaki pedalden attırıyor. Vitese geçince çıkan click seside çıkıyor ve arka fren stop lambasıda yanmadığına göre yanlış görmüyorum değilmi :santa: https://www.youtube.com/watch?v=-2kcPO_J-Go
  13. Ros1n2

Sony Aksiyon Cam AS20B + kask aparatı

18 ay daha garantisi var. 3-5 defa kullandım. Kutu içeriğinde kask aparatı yoktur ayrıyeten aldım. Kaska monte edecek arkadaşlara 150TL değerindeki bu aparatıda vereceğim. İkisi dahil fiyatı 600
  14. Ros1n2

4 Riders Circiut deri ve hörgüçlü motosiklet montu

Uzun süre kullanabileceğiniz hakiki Dana derisidir. Muadilleri 2-3 bin TL bandındanır. Yaklaşık 6 ay önce motomax'dan aldım. Kış dolayısı ile fazla kullanılmadı. Ben o zaman nakit 800'e aldım şuan dolar kurundan dolayı fiyatı 1000TL. Çok az kullandığım bu cekete neredeyse yarı fiyatına sahip...
  15. Ros1n2

2.sahibinden Ninja 250r / ANKARA

Merhabalar. Japon 125 ve 250cc SS motosikletlerin fiyatları ortada. R125'e 19 istenen bir ortamda 250cc 2 silindir 33hp safkan JAPON olan motosikletim yeni sahibini bekliyor. Öyle rakipleri gibi taiwanda üretilmemiştir. 2.sahibiyim şuan 7.900 km'de kazası vs. yok gerekli bütün aksesuarlar...
  16. Ros1n2

Lastik ebatlarının viraja etkisi

Merhabalar. Mevcut lastiğim bridgestone battlax eski sayılmaz ama sert hamurlu ve virajlarda hiç güven vermiyor. Bu sebeple lastiği değiştireceğim Rosso 2 - 150/60 ile 140/70 arasında kaldım. Gönlüm 150 diyor ama mantık 140 dan yana.. 150/60'lık lastiğin daha ince yanaklı olmasından ötürü...
  17. Ros1n2

Gidon amortisörünün böyleside varmış !

Amortisör amortisörü demek istemedim :D Böyleside varmış.. Tek koldan tutması çok işlevsel durmuyor. Ducatiye özgü birşey sanırım :/
  18. Ros1n2

Dişli & tork hesaplama programı

Merhabalar. Forumda Dişli boyutunun tork ve son sürat hızına etkisini hesaplayan bir program görmüştüm geçenlerde.. Lazım olduğu için bulamıyorum :/ Yerini bilen, hatırlayan varsa yardım lütfen.
  19. Ros1n2

Bu kamera aparatını bilen varmı?

Depo üstüne montajlanmış, motosiklet virajda sağa-sola meyillensede kamera hep yere paralel kayıt yapıyor? Bu bir aparatmı yoksa kameranın özelliğimi? Kamera gopro hero 4... https://youtu.be/4zrb7Y4D7Ts
  20. Ros1n2

Aliexpress 'Ürün geçerli değil' sorunu

Merhabalar. 2 gün önce sipariş verdiğim ürün henüz onaylanmadı ve böyle bir uyarı çıktı.. Ne demek istiyor olabilir ve ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar