Arama sonuçlarınız

1. 06Can06

250 MCT ön maşa uzatma yardımm

Motorumun ön maşasını uzatmak istiyorum, ankarada nerde nasıl yaptırabilirim ve bana kaça patlar tahminen ? ayrıca uzatan arkadaşlarda gördüğüm kadarıyla kilometre teli yok. yapılamayacak birşeymi ki takmıyolar ? asıl merak ettiğim maşayı uzattığım zaman muayeneden geçebilirmiyim ? yada muayene...
  2. 06Can06

250 MCT

Sorunsuz, bakımlı, haziran 2013 muayeneli, kuruş masrafı yok.hava filtresi, arka çark, zincir yeni değişti. Üzerinde xenon far, alarm, usb ve kart okuyuculu teyp bulunmaktadır. Motorla birlikte çadırıda verilecektir. Mantıklı takas teklifleri değerlendirilecektir. Satma nedenim bir arkadaşımın...
  3. 06Can06

Motor elektrik kesiyor (yardımm)

arkadaşlar, motor düşük devirlerde normal ama dipgaz verdiğim zaman kesik kesik gaz yiyor. ve dip gaz limitleri biraz zorladığınız zaman bu kesintilerden dolayı tekliyor gibi gidiyor. düzensiz çalışıyor neden kaynaklı olabilir acaba ? bu arada motor 250 MCT
  4. 06Can06

2500-3000 TL civarı racer alacağım.

Ankarada 2500-3000 TL arası HONDA CBR 125 R, KANUNİ RACER 200 vb. tarzda motor arıyorum. küçük cc'de ss motoru olan ve satmayı düşünen arkadaşlar buradan bilgi verirse sevinirim. Mondial 250 MCT motorum var ilgilenen varsa takasda yapabilirim.
  5. 06Can06

ANKARADAN göz alıcı 250 MCT

Arkadaşlar gözüm gibi baktığım tek kuruş masrafı olmayan mct 250 mi daha seri bir motorla takaslamak istiyorum. nedeni ise sürekli takıldığım arkadaş tayfamda kawasaki er-5 den aşağı motor olmadığı için kendimi biraz hantal hissediyorum. uzun yolu çok keyifli bir motor fakat bu ara şehiriçi...

Yeni mesajlar