Arama sonuçlarınız

1. K

2006 CBR600F'e Hangi EGZOST?

Arkadaşlar merhaba... Benim 2006 CBR600F'te hangi marka egzost daha iyi, güzel ses çıkartır, özellikle kullanıcı yorumu istiyorum -varsa-... Kimi Yoshimura tri-oval diyor, kimi Arrow, kimi Devil???¿¿¿ :pr: Ayrıca ikinci el temiz egzost nereden bulurum?
  2. K

CBR 600F mi? Kawa Z750S mi?

Arkadaşlar merhaba... Farklı klasman motoru olduğunu biliyorum ama ikinci el, servis, parça, kalite, şehir içi kullanım, yakıt tüketimini de göz önüne alırsanız Honda CBR 600F mi yoksa Kawasaki Z750 S mi dersiniz? Çok acil görüşlere ihtiyacım var! (Bu arada motoru satarken aldığım renk fark...
  3. K

ACİL YARDIM! Hangisini Tercih Etmeliyim?¿?

Arkadaşlar merhaba... Farklı motorlar olduğunu biliyorum ancak; sizce HYOSUNG GT250R mi yoksa HONDA CBR 125R mi almalıyım? Açıkçası HYOSUNG'un servis, parça fiyatları vs gibi özellikleri düşündürüyor. Ayrıca Hyosung 7.850; Honda 4.500 YTL! Tamam biri diğerinin iki katı motora sahip ama...
  4. K

8.000 YTL'ye Sıfır veya 2. El Hangi Motor?¿

Arkadaşlar merhaba.. Çin malı almaktan vazgeçerek, ikinci el sağlam bir motor almak istiyorum.. Sezon da göz önüne alınırsa 8000 - 8500 YTL'ye kadar ne alabilirim? (Modeli çok düşük olmadan) Temiz FZR6 bulsam, veya R6 gibi bişeyler biliyorsanız, söyler misiniz? He tabi illa bu modeller olmasa...
  5. K

- ACİL - Nasıl Bir Motor Almalıyım?

Selam arkadaşlar... Hergün çektiğim trafikten çok sıkıldığım için, artık ben de motorlanmak istiyorum Ama motorumu acil olarak almalıyım.. Hergün Bahçelievler'den 1.Levent'e gidiyorum, yakında akşamları Levent'ten Avcılar'a oradan tekrar B.evler'e döneceğim. Günlük ortalama 80 km yol yapmam söz...