Arama sonuçlarınız

1. M

Benzine indirim

PÜİS motorine 22 kuruş benzine ise 19 kuruş indirim yapılacağını duyurdu. Benzindeki indirimin pompa fiyatına yansıyacağı için motorinle arasındaki 5 kuruşa düşecek Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Başkanı İmran Okumuş, "20 Kasım salı gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorinde...
  2. M

Tork anahtarı gerekir mi ?

Mondial Drift motoruma koruma demiri aldım ama takmak için motoru şasiye bağlayan bir vidayı sökmem gerekiyor. Vidayı tekrar takarken tork anahtarı ile sıkmam gerekir mi ? (ustaya sadece takmak için bir demir parası vermek istemiyorum)
  3. M

Benelli Bn125 kullanan yok mu ?

Benelli Bn 125 kullanan bir tane insan yok mu ? internette videosunu bulamadım sitelerdede yorum yok nasıl bir motor çok merak ediyorum. motorda istediğim her özellik var ama motor hakkında bilgi yok. titreşimi var mı ? Gidişi nasıl ? :silent: Parça ne kadar kaliteli ? bunları cevaplıyacak...
  4. M

125 liklerden Hangisi daha iyi ?

Öncelikle herkese merhaba doların artması ile japon motor alma imkanımız kalmadı alternatif olarak çin ve hint menşeili motorların değeri arttı aşağıda verdiğim motorların sizce hangisi daha mantıklı ? 1 Mondial Drift (minör) https://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/mh-minor...
  5. M

A1 ehliyeti için motosiklet önerisi

Merhaba , ben A1 sınıf ehliyet için ehliyet kursuna gidiyorum. Başlangıç için motor önerisi istiyorum benim kafamdaki motorlar bunlar (125cc) 1-Honda Cbr 125 2.el 2.Mondial Drift (minör 125 cc) 3.Rks rk125 4.Honda Cb125f 5.Yamaha Ys125 Sizce hangisi daha mantıklı. Ayrıca farklı bir öneriniz...

Yeni mesajlar