Arama sonuçlarınız

1. evraim

LS2 shogun kask

LS2 shogun kask satıyorum kırmızı siyah kullanımdan dolayı cizikler mevcuttur. kasktan yana suana kadar hiçbir sıkıntım olmamıstı yanlız ufak gelmeye basladı bana o sebepten dolayı satmaktayım ilgilenen arkadaslar mesajla ulasabilirler.
  2. evraim

gidon topuzunun gidon uzerindeki baglandıgı kılavuz

arkadaslar merhaba gidon topuzunu montajlarken topuzun kılavuzu kırıldı ıcınden cıktı buna cozum olarak dubel tarzı parcalar varmıs sıktıkca ılerı gerı oynamasını engelleyen bir parcaymıs nerden temın edebilecegimi bilen birileri var mı ?
  3. evraim

yamaha fz6 fazer hata kodu 14

arkadaslar merhaba dun aksam kalkıs sırasında istop ettirdim motoru ve motor arıza ısıgı yandı kontagı kapatıp actıgımda hata kodu 14 hava emme basınç sensörü borusunda hata diye birseyler karsılastım ben arastırma yaparken kontak kapalı vaziyette bekledim ve tekrar kontagı actıgımda herhangi...
  4. evraim

arkadaşlar acil !!!!

arkadaslar herkese iyi aksamlar simdiden herkese tesekkur ederim. bir iki hafta once motorumda sorun oldu ve suan bana acil bir sekilde lazım olan parcalara ulasmam lazım bana yardımcı olabilirmisiniz yanlız parcaları derbi servisinden almak istemiyorum cok fazla fiyatları yamaha motoru...
  5. evraim

Satılık 2006 derbı gpr 125

arkadaslar motorumu bir sene once aldım iki zamanlı motoruyla cok cilgin bir motor gercekten ivmelenmesi filan hayret verici ihtiyactan dolayı satılıga cıkarıyorum motoru 10.000 km de 2006 model kırmızı reng boyası ozel bir boyadır guneste ve spot ısıkta renk degistirir uzerinde suan calısmayan...
  6. evraim

talihsiz bir kaza ...

merhaba arkadaslar bugun avcılar tarafından beylikdüzüne dogru motorumla gelıyordum ama talihsiz bir kaza atlattım abc petrolu gectıkten sonra sanayi duragı var minibuslerin durdugu o hizadan giderken minibuslerin durdugunu gordum ve yavas yavas sola gelmeye calısırken kendimi kocaman bir...

Yeni mesajlar