Arama sonuçlarınız

1. G

ARORA 150 Scooter 1100 ytl 6500 km

Tüm bakımları yeni yapılmıştır.Kayışı hava filtresi 6000 km de degiştirdim.Elektirik aksamı dahil hertarafı tıkır tıkır çalışmaktatır. Motorumu hiç üzmedim.Temiz kullandım.Yağ olarak CASTROL kullanıyorum. Ufak ve dikkat çekmeyen bir kaç çizik haricinde görüntüsü ve rengi çekici. Motorun...
  2. G

Scootter Subab ayarları yardım

Selam dostlar. ARORA 150 marka motosikletimin performansı düştü aynı zamanda yakıt tüketimide çogaldı.Öncede km/120 ykr yakarken şimdi km/140ykr oldu. Kayışımı yeni değiştirdim.Ondan sonra bu sorunlar oldu. Km 6500 de.Subab ayarları yapılması gerekiyormuş. Arkadaşlar bu subab ayarları nasıl...
  3. G

Arora nın hangi modeli ?

Merhaba arkadaşlar. Arora sccotterim var aşagıdaki örnegin aynısı.. Şimdi bu model sitesinde ar 150 t olartak geçiyor. Ama üzerinde kullananlar bilirler arora ym 150 t yazıyor. Hangisi dogru oluyor. Bu arada ben Ercan aranıza yeni katıldım.
  4. G

SAKARYADAN Selamlar

Merhaba arkadaşlar ben Ercan. Yaş 28 .Sakaryanın Geyve ilçesinden yazıyorum.Tesadüf oldu siteye girmem.Baktım konu motorsiklet dedim bizde katılalım arkadaşlara..Herkese saygılar sevgiler..

Yeni mesajlar