Arama sonuçlarınız

1. Metehan48

Fren balataları Hk. Kazık mı yiyorum?

Kapalı alanım mevcutta; tork anahtarlı, hava tabancalı işlerim olacaksa yapamam, yeterli malzemem yok malesef. Birde ürün sinterli balata, yarı sinterli takacağımı düşünmüyorum. Motor oldukça ağır ve ağırlığına rağmen çok torklu ve hızlı. Bunu durdurmak lazım. Varsın disk fazla yıpransın...
  2. Metehan48

Peki Braking nasıl bir ürün hocam? O marka hakkındaki düşünceniz nedir? Sizin baktığınız classic olan eski modelmişte, ben böyle bir sitenin varlığından bile haberdar değildim. Kendi yeni nesil modelime baktığımda ön 2 adet arka 1 adet pad setler 280€ tutuyor. Çokta bir şey farketmiyor. Arada...
  3. Metehan48

EBC'ye bakacağım hocam. 🙏 Benzer durumdaymışız. Aradığım yorumlardan biri buydu, iyi oldu. Doğrudur hocam. İşte bilmeyince buralarda konu açıp öğreniyoruz. Çok sağolun. Sizden önceki yazan arkadaşlada benzer bir durum içinde kalmışız, EBC'ye yöneleceğim. Şuanlık bilmediğim ve işin içine tork...
  4. Metehan48

Yetkili servis dışında daha motorumu herhangi bir servise götürmedim. En yakın yetkili serviste Antalya'da 200km ileride yani. Burada güvenebileceğim tek bir yer var, servis manueliyle beraber oraya giderim diye düşünüyorum ama o güveni veremezlerse yolu Antalya'ya çeviririm direk. Motorumdaki...
  5. Metehan48

Frenleme performansında bir problem olmaz diyorsunuz, o zaman alternatiflere yöneleyim. Orjinal ürün olarak önerebileceğiniz, aldığınız bir yer mevcut mu? Site olursa daha iyi olur. İşçilik kısmı sanırım yapamayacağım şekilde. Yani söküm kısmı problem değil ama toplama kısmında yeterli...
  6. Metehan48

Korlas'ın bana gönderdiği fiyatta adet fiyatlarıdır yazıyor. Montaj ile ilgili bir ibare geçmiyor. Ben kendim Fethiye'deyim zaten değiştirmek için İstanbul'a gidemem. 😂 Aklımı kurcalayan o oldu zaten, dediğim gibi pek anlamıyorum ama 3 tane balata değişcek 15.350 TL yapıyor. Özel bişiy falan mı...
  7. Metehan48

Peki fiyatları performansı doğrudan etkiliyor mu? Aslında sormak istediğim bu fiyat bu balata için normalse alıcam, memnunum motorun frenlemesinden. Ama yok değmez deniliyorsa o zaman dediğiniz markalara bakarım. 1737799437 Mutlaka uyum sağlamıyordur da benim öğrenmek istediğim bu fiyat normal...
  8. Metehan48

Merhaba arkadaşlar. Motorumun (Triumph Rocket 3 GT) özellikle ön balataları bitti bitecek. Korlas'tan fiyat aldım. Brembo marka arka balata 76 €, ön balatalar 190*2= 380 €, totalde 456 € fiyat aldım. %10'da iskonto yapacaklarmış. 410,4 € 15.350 TL gibi bir fiyat yapıyor. Sizce bu fiyatlar...
  9. Metehan48

Sürerken zevkten 4 köşe oldunuz motosikletler ?

Kendi motorum Triumph Rocket 3, BMW S1000XR, biladerin Yamaha MT-09, GS 1250 Adventure, Ducati Diavel.
  10. Metehan48

İnterkom tavsiyesi

Dynego Y80, yandaki komşu esnafa bundan aldık iki tane, yazdan beri kullanıyor. Oda siparişe giderken sadece muzik dinlemek gelen telefonları cevaplayabilmek için böyle bir şey istiyordu. Açık kaskta kullanıyor birde. Daha bir şikayeti olmadı.
  11. Metehan48

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Yamaha Virago 535. Sattığım için hem mutlu olduğum hem üzüldüğüm ilk motorum. Çok sorun çıkarıyordu, yan sanayi hallediyordum ama çok masraf açtı bana. Onun dışında ilk vitesli motora başladığım motordur ve 5 yıl dolu dolu bindim. Satarken o kadar masraf açmasına rağmen satmasaydım dediğim çok...
  12. Metehan48

En zevkli motosiklet tipi nedir sizce ?

Kişiden kişiye değişir. 50cc scooter sürerken bile, bir yere kadar keyif alabiliyorum. Onun dışında her tarzı seviyorum. En çok sevdiğim Cruiser/Chopper, tercihimde bu yönde oldu.
  13. Metehan48

MT-09 Yakıt Tüketimi

Motoru hangi modda kullandınız çok merak ettim. Kardeşimde de MT-09 SP var. Grup sürüşüne çıktığımızda tabiki dediğiniz hızlarda gitmiyoruz ama 120km falan oldu olmadı bitiyor yakıtı da. :unsure:
  14. Metehan48

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun da karanlık modu gören oldu mu hala bulamadım?
  15. Metehan48

kol gibi dukati bakım ücreti(desmosuz)

Galiba öyle ya. Halletcez baağlım bi şekil. :rolleyes:
  16. Metehan48

kol gibi dukati bakım ücreti(desmosuz)

Benim 24k bakımı geliyor şimdi. Ön arka balatalar 12.5k, bujiler, hava filtresi, yağ, yağ değişimi 15k dedi yetkili servis. + Lastiklerim bitti çifti 25k. Ayvayı yidik.
  17. Metehan48

Lastiklerimi değiştirmeli miyim?

Merhabalar, hayırlı cumalar. 2 yıl önce aldığım motorum ve üzerinde gelen stok lastikleri 20.000 km'dir kullanıyorum. İnternet üzerinde araştırma yapınca genel olarak bu işin üstadları lastik ömrü janta takıldıktan sonra 2 yıldır, 2 yıl sonra değişim yapmak gerekmektedir diyorlar. Şuanda...
  18. Metehan48

FC MOTO - Eldiven

Merhaba arkadaşlar. FC MOTO'dan linkteki ürünü satın almak istiyorum. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_TR/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-GP-Pro-R2-Glove/SubProducts/Alpinestars-GP-Pro-R2-Glove-0005 Ürünü sepete eklediğimde 151,22 € fiyatı var. Sepete devam ettiğimde...
  19. Metehan48

22.06.2024 İstanbul'a geliyorum. / Alpinestars Eldiven

Merhaba arkadaşlar. Yarın Allah'ın izniyle sabah 6,5 - 7 gibi motora atlayıp yola çıkacağım Fethiye'den. Kısmetse de aynı gün içinde İstanbul'da olacağım. Önümüzdeki hafta sonuna kadar da kalacağım. Haftaiçi zamanı olan, tanışıp biraz sohbet kaynatmak isteyen yada sürüş yapmak isteyen olursa...
  20. Metehan48

BRN Motor Açık mı Kapalı mı?

Merhaba arkadaşlar. Ekipmanlarımı yenileyeceğim. Alpinestar set dizcem fakat istediğim iki model BRN Motor'da mevcut stokları. İnternetten biraz araştırdım, mağazayı Google yazınca kapalı gözüküyor. Sitesi açık, memnun olan var olmayan var. Çok sorun yaşayan var yaşamayan var aklım karıştı...

Yeni mesajlar