Arama sonuçlarınız

1. B

o 2.500 ytl lik fazer için.(cem abi burdayım)

cem abi ulaşamıyorum.kilitlemişler mesajı.zaten nerde işe yarayan bi mesaj kim kilitliyosa... abi cuma günü 3.000Ytl getiriyorum sabahtan dükkana.ama teli ver bana.hemen alıyorum hocam ****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir. rumuz112 ve...
  2. B

neden motor şirketleri yakıt bilgisi vermezler!

abi çok güzel bütün motor sitelerinde ayrıntılı bilgiler var.aksesurlar falan dahil hepi mevcud çoğunda.Ama hiç birinde rastlamadığım şey ortalama yakıt tüketimleri.Niçin bilgilendirmiyorlar.Bu şirketlerinin hiç birisinin fabrika verileri yok mu niçin koymak akıllarına gelmemiş?
  3. B

sıkıştırma oranı nedir bilen var mı?

arkadaşlar sıkıştırma oranı nedir ve bunu yakıtla bi ilgisi varmı bunu merak ediyorum. mesela 250cc motorda 10.5:1 150cc motorda 11 : 1 100cc motorda 9: 1 bu ne anlama geliyo hv ve yakıtın sıkıştırılmasımıdır .ve busayıya bakılırsa burda bu şemada...
  4. B

yakıt nasıl gider beyler

ya ortalama 150 cc lik bi motor ne yakar .tahmin varmı acaba ****************************************************** bu mesaj moderatör tarafından kilitlenmiştir kullanıcı yeni bir konu başlığı açmadan önce forumda var olmadığına dair arama yapmalı ve öyle açmalıdır, gereksiz açılan başlıklar...
  5. B

scooter için yan çanta kaça ve nerde tahminen beyler

başlıkta belli zaten .Ya dylan için yanlra çanta istiyorum bildiğiniz link varsa beni yönlendirin kaça patlr bana acaba

Yeni mesajlar