Arama sonuçlarınız

1. T

Taiwan Malı Ve çin malı arasında ne fark war ??

:silent: arkadaşlar bobcat 150 aldım ve taiwan malı dediler taiwan malı ile çin malı arasında ne fark war acaba çin malı alan arkadaşlar çok şikayetçi benimki taiwan sorun olurmu ? lütfen yardm edin.
  2. T

Kanuni Bobcat 150 cc

Kanuni Bobcat 150 lik aldım beyler 3.750 liraya sıfır mağazadan motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ? iyi fiyatmı kötümü lütfen bilgilendirimisiniz beni ? kazık mı yedim uygun u aldım ???????:silent::silent:
  3. T

ehliyet ve plaka yardım.

Beyler öncelikle konuyu yanlış yere açyıtsam özür dilerim.Fakat ben 18 yaşıjndan gün aldım 2 ay önce ehliyet almam lazım ve ehliyet alana dek bobcat 150 ' im le ne yapanilirim yani polisten kaça kaça mı kullanıcam yoksa ne yapmam lazım bu gğn aldım motoru ve ehliyet sınavları ile ilgili bi...
  4. T

Ehliyt Ve plaka konusunda Yardım Lütfen.

Beyler öncelikle konuyu yanlış yere açyıtsam özür dilerim.Fakat ben 18 yaşıjndan gün aldım 2 ay önce ehliyet almam lazım ve ehliyet alana dek bobcat 150 ' im le ne yapanilirim yani polisten kaça kaça mı kullanıcam yoksa ne yapmam lazım bu gğn aldım motoru ve ehliyet sınavları ile ilgili bi...
  5. T

Bobcat 150 mi Tvs Apeachimi ??

Beyler ben bişey merak ediyorum Ben Yeni Bugün bobcat 150 aldım kanuni den arkadaşımda tvs apeachi var benimki sıfır onunki 15 binde acaba kapıştırsak hangisi tokatlar ?? apaci mi alır yok sa bobcat 150 mi benimki otomatik ıonunki vitesli ??? yardımcı olursanız çok memnun olucam:cat: